Rīsu salāti ar šķiņķi un šampinjoniem

Sastāvs: 300 g vārītu rīsu, 100 g vistu vai zosu aknu, 100 g vārīta šķiņķa, 100 g vārītu šampinjonu, 100 g paprikas pākšu, 100 g zaļo zirnīšu, 250 g eļļas un garšaugu etiķa merces. 15 g diļļu.

Pagatavošana

Irdenus vārītus rīsus sajauc ar gabaliņos sagrieztām ceptām vistu vai zosu aknām, kubikos sagrieztu vārītu šķiņķi, gabaliņos sagrieztiem vārītiem šampinjoniem, saldās paprikas gabaliņiem un zaļajiem zirnīšiem. Pārlej ar eļļas un etiķa garšaugu mērci, kurai pievieno sāli un sarkanos piparus. Salātus pārkaisa ar sasmalcinātām dillēm.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt