Rīsu pudiņš ar vēžiem

Sastāvs: 30 vēžu, dilles, ķimenes, sāls, 200 gr rīsu. 100 gr sviesta, 2 glāzes piena vai buljona, 1 ēdamkarote rīvmaizes.

Pagatavošana

Vēžus liek verdošā ūdenī, kam pieliktas dilles, ķimenes, sāls, uzliek vāku, vāra 15-20 min., gaļu izloba. Rīsus noskalo, beŗ verdošā pienā vai buljonā, vāra mīkstus. Sagatavotā formā liek vienu kārtu rīsu, tad daļu vēžu gaļas, nedaudz vēžu sviesta, atkal rīsus, tā atkārto, kamēr forma pilna, virsu liek rīsus, pārkaisa ar rīvmaizi, uzliek mazas sviesta piciņas, cep krāsnī 20 - 25 min. Pasniedz ar vēžu mērci.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt