Rīsu biezeņa buljons

Sastāvs: 300 g rīsu, 1/2 l ūdens, l/2 l gaļas buljona, 2 tējkar. sāls, 100 g sviesta, 2 l gaļas buljona, 3 olu dzeltenumi.

Pagatavošana

Nomazgātus un noskalotus rīsus uzliek ar 1/2 l ūdens un l/2 l izkāsta gaļas buljona, 2 tējkar. sāls un 100 g sviesta, un kad tie jau gluži mīksti izvārījušies, pielej klāt karstu pārējo buljonu, vēlreiz visu uzvāra un tad izberž caur sietiņu un stipri kuļot pārlej buljonu bļodā sakultam olu dzeltenumu. Galdā pasniedz ar siera kārtiņām vai biezpiena maizītēm.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt