Redīsu salāti

Sastāvs: Redīsi 200gr,  krējums 150gr ,  lapu salāti 50gr,  loku 30gr, vārīta ola 1gb, pētersīļi, sāls pēc garšas.

Pagatavošana

Notīrītus, nomazgātus sarkanos redīsus griež smalkos riņķīšos. Salātu lapas noskalo, nosusina un griež apmēram pirskta platumā. Sīpolu nomizo un griež smalkos kubiciņos.

Kārto pa kārtām salātu traukā: redīsus, salātu lapas, sīpolus un pārlej ar krējumu, kuram pievienots sāls. Rotā ar šķēlēs sagrieztu vārītu olu un pētersīļiem. Pasniedz atdzesētu. Labu apetīti!

redīsu salāti
redīsu salāti

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt