- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Pagatavot vienkārši Zvejnieku buljons savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Ņem nozvejotas zivis, notīra un uzliek vārīties ar aukstu ūdeni, lai zivis būtu pilnīgi ūdenī.
- Kad putas nosmeltas, pieliek klāt sāli, piparus, 1 sīpolu, 1 lauru lapu, 2 karotes sviesta un ļauj zivīm izvārīties gatavām.
- Pieliek klāt smalki sagrieztus lociņus un dilles zariņu.
Zvejnieku buljons
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavot vienkārši Zvejnieku buljons savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Ņem nozvejotas zivis, notīra un uzliek vārīties ar aukstu ūdeni, lai zivis būtu pilnīgi ūdenī.
- Kad putas nosmeltas, pieliek klāt sāli, piparus, 1 sīpolu, 1 lauru lapu, 2 karotes sviesta un ļauj zivīm izvārīties gatavām.
- Pieliek klāt smalki sagrieztus lociņus un dilles zariņu.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt