Zvejnieku buljons

Buljoni 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 19, 2019 Izveidots: Mar 05, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Zvejnieku buljons savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Ņem nozvejotas zivis, notīra un uzliek vārīties ar aukstu ūdeni, lai zivis būtu pilnīgi ūdenī.
  2. Kad putas nosmeltas, pieliek klāt sāli, piparus, 1 sīpolu, 1 lauru lapu, 2 karotes sviesta un ļauj zivīm izvārīties gatavām.
  3. Pieliek klāt smalki sagrieztus lociņus un dilles zariņu.

Zvejnieku buljons



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Zvejnieku buljons savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Ņem nozvejotas zivis, notīra un uzliek vārīties ar aukstu ūdeni, lai zivis būtu pilnīgi ūdenī.
  2. Kad putas nosmeltas, pieliek klāt sāli, piparus, 1 sīpolu, 1 lauru lapu, 2 karotes sviesta un ļauj zivīm izvārīties gatavām.
  3. Pieliek klāt smalki sagrieztus lociņus un dilles zariņu.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.