Zutis ar līdaku

Zivju ēdieni 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 09, 2019 Izveidots: Apr 16, 2012
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Zutis ar līdaku pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sagatavotu, nenodīrātu zuti uzliek vārīties verdoša ūdeni ar sāli, sīpolu, vircēm, seleriju, pētersīļa sakni un pusi lauru tapas, un lēnām, apm. 45 min. laikā izvāra mīkstu.
  2. Līdaku vāra ar tām pašām piedevām, tikai 30 min. uz ātras uguns.
  3. Kad abas zivis gatavas, samīca sviestu ar miltiem un līdz ar kādu lāsi zuša buljona skābu krējumu, pētersīļa zaļumiem un dillēm, pieliek līdakai.
  4. Tad kopā ar zuti vēl kādu laiciņu pavāra, pievieno citrona šķēli.
  5. Galdā padod ar kartupeļiem un gurķa salātiņu.

Zutis ar līdaku



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Zutis ar līdaku pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sagatavotu, nenodīrātu zuti uzliek vārīties verdoša ūdeni ar sāli, sīpolu, vircēm, seleriju, pētersīļa sakni un pusi lauru tapas, un lēnām, apm. 45 min. laikā izvāra mīkstu.
  2. Līdaku vāra ar tām pašām piedevām, tikai 30 min. uz ātras uguns.
  3. Kad abas zivis gatavas, samīca sviestu ar miltiem un līdz ar kādu lāsi zuša buljona skābu krējumu, pētersīļa zaļumiem un dillēm, pieliek līdakai.
  4. Tad kopā ar zuti vēl kādu laiciņu pavāra, pievieno citrona šķēli.
  5. Galdā padod ar kartupeļiem un gurķa salātiņu.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.