- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Zušu rulāde saldēta pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Zutim novelk ādu, nogriež spuras, atgriež vaļā muguru, izņem asaku un iekšas.
- Novārītu olu sakapā.
- Zuti pārgriež šķērsām uz pusēm, uzkaisa sāli. piparus, olu, sarullē, sasien.
- Ūdenim pieliek vircas, sāli, liek zuti verdošā ūdenī, vāra 5 - 6 min., tad 20 min. patur bez vārīšanas.
- Aukstu rulādi sagriež plānās šķēlītēs, no buljona var pagatavo zivju aspiku.
- Ņem 1/4 glāzi aspika, ielej formā, kad sasalis, ieliek sagrieztu rulādi un pārlej ar aspiku, noliek aukstumā sasalt,
- Nākamā dienā izsit no formas, padod ar mārrutkiem.
Zušu rulāde saldēta
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Zušu rulāde saldēta pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Zutim novelk ādu, nogriež spuras, atgriež vaļā muguru, izņem asaku un iekšas.
- Novārītu olu sakapā.
- Zuti pārgriež šķērsām uz pusēm, uzkaisa sāli. piparus, olu, sarullē, sasien.
- Ūdenim pieliek vircas, sāli, liek zuti verdošā ūdenī, vāra 5 - 6 min., tad 20 min. patur bez vārīšanas.
- Aukstu rulādi sagriež plānās šķēlītēs, no buljona var pagatavo zivju aspiku.
- Ņem 1/4 glāzi aspika, ielej formā, kad sasalis, ieliek sagrieztu rulādi un pārlej ar aspiku, noliek aukstumā sasalt,
- Nākamā dienā izsit no formas, padod ar mārrutkiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt