receptes

Zušu rulāde saldēta

Zivju ēdieni 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 09, 2019 Izveidots: Aug 14, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Zušu rulāde saldēta pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Zutim novelk ādu, nogriež spuras, atgriež vaļā muguru, izņem asaku un iekšas.
  2. Novārītu olu sakapā.
  3. Zuti pārgriež šķērsām uz pusēm, uzkaisa sāli. piparus, olu, sarullē, sasien.
  4. Ūdenim pieliek vircas, sāli, liek zuti verdošā ūdenī, vāra 5 - 6 min., tad 20 min. patur bez vārīšanas.
  5. Aukstu rulādi sagriež plānās šķēlītēs, no buljona var pagatavo zivju aspiku.
  6. Ņem 1/4 glāzi aspika, ielej formā, kad sasalis, ieliek sagrieztu rulādi un pārlej ar aspiku, noliek aukstumā sasalt,
  7. Nākamā dienā izsit no formas, padod ar mārrutkiem.

Zušu rulāde saldēta



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Zušu rulāde saldēta pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Zutim novelk ādu, nogriež spuras, atgriež vaļā muguru, izņem asaku un iekšas.
  2. Novārītu olu sakapā.
  3. Zuti pārgriež šķērsām uz pusēm, uzkaisa sāli. piparus, olu, sarullē, sasien.
  4. Ūdenim pieliek vircas, sāli, liek zuti verdošā ūdenī, vāra 5 - 6 min., tad 20 min. patur bez vārīšanas.
  5. Aukstu rulādi sagriež plānās šķēlītēs, no buljona var pagatavo zivju aspiku.
  6. Ņem 1/4 glāzi aspika, ielej formā, kad sasalis, ieliek sagrieztu rulādi un pārlej ar aspiku, noliek aukstumā sasalt,
  7. Nākamā dienā izsit no formas, padod ar mārrutkiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.