Zoss ragū buljons

Buljoni 5 Pēdējais atjauninājums: Dec 15, 2019 Izveidots: Mar 03, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Zoss ragū buljons mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Kaulus sacērt mazos gabalos un uzliek aukstā ūdenī ar burkāniem, nomizotiem sīpoliem un pipariem un 2 st. vāra uz mazas uguns.
  2. Buljonu nokāš caur sietiņu un savāra miltu un skāba krējuma kulteni.
  3. Pieliek nolobītus loku sīpoliņus, sagrieztus skābus gurķus.

Zoss ragū buljons



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Zoss ragū buljons mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Kaulus sacērt mazos gabalos un uzliek aukstā ūdenī ar burkāniem, nomizotiem sīpoliem un pipariem un 2 st. vāra uz mazas uguns.
  2. Buljonu nokāš caur sietiņu un savāra miltu un skāba krējuma kulteni.
  3. Pieliek nolobītus loku sīpoliņus, sagrieztus skābus gurķus.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.