Zivju veltnīši

Zivju ēdieni 6 Pēdējais atjauninājums: Nov 08, 2019 Izveidots: Aug 08, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Zivju veltnīši savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Zivju fileju bez ādas un asakām izdauza 0,5-0,6 cm biezā plāksnē.
  2. Sīki sasmalcinātus sīpolus apcep margarīnā, pievieno sagrieztas, cieti novārītas olas, pētersīļu zāļumus un samaisa.
  3. Sagatavoto pildījumu liek uz zivju fileju, satin veltni, apviļā kviešu miltos, tad iemērc sakultā olā, pēc tam apviļā rīvmaizē.
  4. Zivju veltnīšus sakarsētos taukos apcep brūnus, tad liek cepeškrāsnī un cep, līdz gatavi.
  5. Pasniedz ar zivju mērci, vārītiem vai ceptiem kartupeļiem, marinētiem gurķiem.

Zivju veltnīši



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Zivju veltnīši savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Zivju fileju bez ādas un asakām izdauza 0,5-0,6 cm biezā plāksnē.
  2. Sīki sasmalcinātus sīpolus apcep margarīnā, pievieno sagrieztas, cieti novārītas olas, pētersīļu zāļumus un samaisa.
  3. Sagatavoto pildījumu liek uz zivju fileju, satin veltni, apviļā kviešu miltos, tad iemērc sakultā olā, pēc tam apviļā rīvmaizē.
  4. Zivju veltnīšus sakarsētos taukos apcep brūnus, tad liek cepeškrāsnī un cep, līdz gatavi.
  5. Pasniedz ar zivju mērci, vārītiem vai ceptiem kartupeļiem, marinētiem gurķiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (2 (1)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.