- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Zivju veltnīši savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Zivju fileju bez ādas un asakām izdauza 0,5-0,6 cm biezā plāksnē.
- Sīki sasmalcinātus sīpolus apcep margarīnā, pievieno sagrieztas, cieti novārītas olas, pētersīļu zāļumus un samaisa.
- Sagatavoto pildījumu liek uz zivju fileju, satin veltni, apviļā kviešu miltos, tad iemērc sakultā olā, pēc tam apviļā rīvmaizē.
- Zivju veltnīšus sakarsētos taukos apcep brūnus, tad liek cepeškrāsnī un cep, līdz gatavi.
- Pasniedz ar zivju mērci, vārītiem vai ceptiem kartupeļiem, marinētiem gurķiem.
Zivju veltnīši
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Zivju veltnīši savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Zivju fileju bez ādas un asakām izdauza 0,5-0,6 cm biezā plāksnē.
- Sīki sasmalcinātus sīpolus apcep margarīnā, pievieno sagrieztas, cieti novārītas olas, pētersīļu zāļumus un samaisa.
- Sagatavoto pildījumu liek uz zivju fileju, satin veltni, apviļā kviešu miltos, tad iemērc sakultā olā, pēc tam apviļā rīvmaizē.
- Zivju veltnīšus sakarsētos taukos apcep brūnus, tad liek cepeškrāsnī un cep, līdz gatavi.
- Pasniedz ar zivju mērci, vārītiem vai ceptiem kartupeļiem, marinētiem gurķiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt