- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Zivju mērce mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Kviešu miltus sviestā izkarsē, līdz tie dzeltenīgi, pielej zivju buljonu, samaisa un vāra 15-20 minūtes.
- Pievieno sāli, sviestu, citronskābi pēc garšas.
- Zivju mērces pasniedz pie vārītiem, ceptiem zivju ēdieniem.
Zivju mērce
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Zivju mērce mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Kviešu miltus sviestā izkarsē, līdz tie dzeltenīgi, pielej zivju buljonu, samaisa un vāra 15-20 minūtes.
- Pievieno sāli, sviestu, citronskābi pēc garšas.
- Zivju mērces pasniedz pie vārītiem, ceptiem zivju ēdieniem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt