Zivju frikadeles mārrutku mērcē

Zivju ēdieni 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 08, 2019 Izveidots: Aug 07, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo Zivju frikadeles mārrutku mērcē mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Zivju gaļu kopā ar pienā mērcētu baltmaizi 2 reizes samaļ gaļas mašīnā. Samaltai masai pievieno olas, sāli, atlikušo pienu vai ūdeni un sastrādā.
  2. Ar saslapinātām rokām veido frikadeles un vāra zivju buljonā, kas izvārīts no zivju asakām, gatavas izņem, liek dziļākā traukā, pārlej ar mārrutku mērci un pasniedz ar vāŗītiem kartupeļiem.
  3. Mārrutku mērce: Uz pannas sviestā izkarsē kviešu miltus gaiši brūnus, pievieno zivju buljonu, kura vārītas frikadeles, skābu krējumu un 5-10 minūtes vāra.
  4. Pēc tam pieliek smalki sarīvētus mārrutkus.

Zivju frikadeles mārrutku mērcē



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo Zivju frikadeles mārrutku mērcē mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Zivju gaļu kopā ar pienā mērcētu baltmaizi 2 reizes samaļ gaļas mašīnā. Samaltai masai pievieno olas, sāli, atlikušo pienu vai ūdeni un sastrādā.
  2. Ar saslapinātām rokām veido frikadeles un vāra zivju buljonā, kas izvārīts no zivju asakām, gatavas izņem, liek dziļākā traukā, pārlej ar mārrutku mērci un pasniedz ar vāŗītiem kartupeļiem.
  3. Mārrutku mērce: Uz pannas sviestā izkarsē kviešu miltus gaiši brūnus, pievieno zivju buljonu, kura vārītas frikadeles, skābu krējumu un 5-10 minūtes vāra.
  4. Pēc tam pieliek smalki sarīvētus mārrutkus.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.