receptes

Zivju buljons ar kartupeļiem

Buljoni 5 Pēdējais atjauninājums: Nov 24, 2019 Izveidots: Mar 05, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Zivju buljons ar kartupeļiem mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Uzliek katliņā 4 litrus auksta ūdens, ieber nomizotus, mazās šķēlītēs sagrieztus kartupeļus, uzliek tiem virsū 1,5 kg notīrītu zivju, un kad putas nosmeltas, pieliek klāt garšvielas un sāli, karoti sviesta un izvāra gatavas.
  2. Zivis ar karoti lēnām izņem, bet kartupeļus vēl vāra tālāk, kamēr tie mīksti.
  3. Buljonam pielej kādā 1/2 l salda krējumā iemaisītu miltu tumi un piegriež vēl kādus smalki sagrieztus lociņus.
  4. Galdā pasniedzot, sakuļ bļodā pāri olu un uzlej virsū buljonu. Zivis pasniedz atsevišķi.

Zivju buljons ar kartupeļiem



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Zivju buljons ar kartupeļiem mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Uzliek katliņā 4 litrus auksta ūdens, ieber nomizotus, mazās šķēlītēs sagrieztus kartupeļus, uzliek tiem virsū 1,5 kg notīrītu zivju, un kad putas nosmeltas, pieliek klāt garšvielas un sāli, karoti sviesta un izvāra gatavas.
  2. Zivis ar karoti lēnām izņem, bet kartupeļus vēl vāra tālāk, kamēr tie mīksti.
  3. Buljonam pielej kādā 1/2 l salda krējumā iemaisītu miltu tumi un piegriež vēl kādus smalki sagrieztus lociņus.
  4. Galdā pasniedzot, sakuļ bļodā pāri olu un uzlej virsū buljonu. Zivis pasniedz atsevišķi.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.