Zivju buljons ar frikadelēm

Buljoni 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 27, 2019 Izveidots: Mar 05, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Zivju buljons ar frikadelēm mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Ķīšus uzšķērž un nomazgā, bet nenozvīņo.
  2. Ieliek bļodā, krietni noberž ar sauju sāls un skalo tik ilgi aukstā ūdenī, kamēr ūdens paliek gluži skaidrs.
  3. Līdaku nozvīņo, notīra un nomazgā, gaļu izgriež un noliek frikadelēm, bet galvu, asti, ādu uzliek kopā ar ķīšiem 3 litros aukstā ūdenī, kam piemet klāt karoti sāls.
  4. Kad putas nosmeltas, buljonam vēl pieliek klāt saknes un kādus 10 piparus.
  5. Kad buljons 1/2 st. vārījies, to izkāš caur sietiņu.
  6. Līdakas gaļas frikadeles vāra 5 min. izkāstā buljonā, tad izņem ar putu karoti ārā un noliek siltā vietā.
  7. Buljonam pieliek klāt ar 3 karotēm skāba krējuma samaisītus 50 g miltus un 50 g sviesta, un vēlreiz uzvāra, ielej buljona bļodā, kur piedevām ieliek 20 - 30 kaperus vai nolobītu, šķēlēs sagrieztu citronu, frikadeles un zivju buljonā novārītus kartupeļus.

Zivju buljons ar frikadelēm



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Zivju buljons ar frikadelēm mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Ķīšus uzšķērž un nomazgā, bet nenozvīņo.
  2. Ieliek bļodā, krietni noberž ar sauju sāls un skalo tik ilgi aukstā ūdenī, kamēr ūdens paliek gluži skaidrs.
  3. Līdaku nozvīņo, notīra un nomazgā, gaļu izgriež un noliek frikadelēm, bet galvu, asti, ādu uzliek kopā ar ķīšiem 3 litros aukstā ūdenī, kam piemet klāt karoti sāls.
  4. Kad putas nosmeltas, buljonam vēl pieliek klāt saknes un kādus 10 piparus.
  5. Kad buljons 1/2 st. vārījies, to izkāš caur sietiņu.
  6. Līdakas gaļas frikadeles vāra 5 min. izkāstā buljonā, tad izņem ar putu karoti ārā un noliek siltā vietā.
  7. Buljonam pieliek klāt ar 3 karotēm skāba krējuma samaisītus 50 g miltus un 50 g sviesta, un vēlreiz uzvāra, ielej buljona bļodā, kur piedevām ieliek 20 - 30 kaperus vai nolobītu, šķēlēs sagrieztu citronu, frikadeles un zivju buljonā novārītus kartupeļus.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.