Zirņu zupa ar kartupeļiem un āboliem

Dārzeņu ēdieni 2 Pēdējais atjauninājums: Mar 31, 2020 Izveidots: Jan 20, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo Zirņu zupa ar kartupeļiem un āboliem mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļu sagriež gabaliņos, katlā sakarsētās taukvielās apcep brūnu, pieliek sāli, pielej šķidrumu un slēgtā traukā izsautē.
  2. Katlā vāra sagrieztus kartupeļus, sviestā apceptus sīpolus un zirnīšus.
  3. Mīkstajiem dārzeņiem pievieno izsautēto gaļu un pieliek šķēlītēs sagrieztu ābolu.
  4. Zupu pasniedz ar krējumu, pārkaisa ar zaļumiem.

Zirņu zupa ar kartupeļiem un āboliem



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo Zirņu zupa ar kartupeļiem un āboliem mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļu sagriež gabaliņos, katlā sakarsētās taukvielās apcep brūnu, pieliek sāli, pielej šķidrumu un slēgtā traukā izsautē.
  2. Katlā vāra sagrieztus kartupeļus, sviestā apceptus sīpolus un zirnīšus.
  3. Mīkstajiem dārzeņiem pievieno izsautēto gaļu un pieliek šķēlītēs sagrieztu ābolu.
  4. Zupu pasniedz ar krējumu, pārkaisa ar zaļumiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.