- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Ziedu kāpostu konservēšana saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Konservēšanai lieto tikai svaigas, baltas un cietas galviņas.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Kāpostus notīra no liekām lapām, sadala atsevišķās rozetēs un blanšē 5 lidz 10 minūtes.
- Atri atdzesē aukstā ūdenī un nekavējoties pilda dezinficētās burkās.
- Piepildītās burkas pārlej ar verdošu, dzidru sālsūdeni.
- Balināšanas nolūkā pieliek citronskābi.
- Uz litru ūdens jāņem 20 g sāls, 10 g cukura un 1 g citronskābes.
- Ziedu kāposti jāsterilizē divas reizes.
Ziedu kāpostu konservēšana
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Ziedu kāpostu konservēšana saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Konservēšanai lieto tikai svaigas, baltas un cietas galviņas.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Kāpostus notīra no liekām lapām, sadala atsevišķās rozetēs un blanšē 5 lidz 10 minūtes.
- Atri atdzesē aukstā ūdenī un nekavējoties pilda dezinficētās burkās.
- Piepildītās burkas pārlej ar verdošu, dzidru sālsūdeni.
- Balināšanas nolūkā pieliek citronskābi.
- Uz litru ūdens jāņem 20 g sāls, 10 g cukura un 1 g citronskābes.
- Ziedu kāposti jāsterilizē divas reizes.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt