- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Ziedu kāposti olu mērcē saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Ziedu kāpostu galviņas atbrīvo no ārējām lapām, sadala mazākās daļās un patur apmēram 15 minūtes aukstā etiķūdenī.
- Liek verdošā sālsūdenī un vāra mīkstas.
- Ar putu karoti izņem no ūdens, sakārto traukā un pārlej ar olu mērci.
- Olu mērcei sviestu ar miltiem nedaudz sabrūnina, pievieno ūdeni, kurā vārīti ziedu kāposti, un savāra.
- Olas dzeltenumu ar skābu krējumu sakuļ, pievieno mērcei, uzkarsē, bet vairs nevāra. Šādi sagatavotus puķkāpostus pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.
Ziedu kāposti olu mērcē
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Ziedu kāposti olu mērcē saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Ziedu kāpostu galviņas atbrīvo no ārējām lapām, sadala mazākās daļās un patur apmēram 15 minūtes aukstā etiķūdenī.
- Liek verdošā sālsūdenī un vāra mīkstas.
- Ar putu karoti izņem no ūdens, sakārto traukā un pārlej ar olu mērci.
- Olu mērcei sviestu ar miltiem nedaudz sabrūnina, pievieno ūdeni, kurā vārīti ziedu kāposti, un savāra.
- Olas dzeltenumu ar skābu krējumu sakuļ, pievieno mērcei, uzkarsē, bet vairs nevāra. Šādi sagatavotus puķkāpostus pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt