- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Zemnieku bifšteks saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Filejam noņem taukus, plēves, sagriež šķēlēs 2 pirkstu biezumā, izdauza no abām pusēm.
- Cep karstā sviestā uz ātras uguns abas puses tā, lai vidū paliek jēls.
- Novieto uz lēnākas uguns, lai izkarst.
- Cep vēršacis (olas).
- Sīpolus nomizo, sagriež ripiņās, apcep brūnus.
- Sakārto uz trauka ceptus kartupeļus, virsū liek fileju, pārlej karstu sviestu, uz fileja sakārto sīpolus, tiem virsū sagatavotās vēršaci.
Zemnieku bifšteks
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Zemnieku bifšteks saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Filejam noņem taukus, plēves, sagriež šķēlēs 2 pirkstu biezumā, izdauza no abām pusēm.
- Cep karstā sviestā uz ātras uguns abas puses tā, lai vidū paliek jēls.
- Novieto uz lēnākas uguns, lai izkarst.
- Cep vēršacis (olas).
- Sīpolus nomizo, sagriež ripiņās, apcep brūnus.
- Sakārto uz trauka ceptus kartupeļus, virsū liek fileju, pārlej karstu sviestu, uz fileja sakārto sīpolus, tiem virsū sagatavotās vēršaci.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt