Zemnieku bifšteks

Gaļas ēdieni 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Oct 07, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Zemnieku bifšteks saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Filejam noņem taukus, plēves, sagriež šķēlēs 2 pirkstu biezumā, izdauza no abām pusēm.
  2. Cep karstā sviestā uz ātras uguns abas puses tā, lai vidū paliek jēls.
  3. Novieto uz lēnākas uguns, lai izkarst.
  4. Cep vēršacis (olas).
  5. Sīpolus nomizo, sagriež ripiņās, apcep brūnus.
  6. Sakārto uz trauka ceptus kartupeļus, virsū liek fileju, pārlej karstu sviestu, uz fileja sakārto sīpolus, tiem virsū sagatavotās vēršaci.

Zemnieku bifšteks



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Zemnieku bifšteks saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Filejam noņem taukus, plēves, sagriež šķēlēs 2 pirkstu biezumā, izdauza no abām pusēm.
  2. Cep karstā sviestā uz ātras uguns abas puses tā, lai vidū paliek jēls.
  3. Novieto uz lēnākas uguns, lai izkarst.
  4. Cep vēršacis (olas).
  5. Sīpolus nomizo, sagriež ripiņās, apcep brūnus.
  6. Sakārto uz trauka ceptus kartupeļus, virsū liek fileju, pārlej karstu sviestu, uz fileja sakārto sīpolus, tiem virsū sagatavotās vēršaci.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.