receptes

Zemeņu torte

Konditoreja 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 17, 2019 Izveidots: Sep 14, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo Zemeņu torte 1 savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas konditoreja skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sviestu ar cukuru saputo, līdz cukurs izkusis.
  2. Pievieno ūdenī izšķīdinātu briežraga sāli, izsijātus kviešu miltus un samaisa.
  3. Mīklu sadala trīs daļās, katru daļu atsevišķi liek tortes veidnē un cep.
  4. Zemenes nomazgā, uz sietiņa notecina, izberž caur sietiņu, pievieno cukuru un samaisa.
  5. Pēc tam pieliek aukstā ūdenī uzbriedinātu un izkausētu želatīnu.
  6. Kad zemeņu masa sāk sabiezēt, tad iecilā saputotu olas baltumu.
  7. Izceptas mīklas plāksnes atdzesē un liek kārtām ar pildījumu pārziež arī virsejo plāksni, malas un grezno ar svaigām zemenēm.

Zemeņu torte



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo Zemeņu torte 1 savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas konditoreja skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sviestu ar cukuru saputo, līdz cukurs izkusis.
  2. Pievieno ūdenī izšķīdinātu briežraga sāli, izsijātus kviešu miltus un samaisa.
  3. Mīklu sadala trīs daļās, katru daļu atsevišķi liek tortes veidnē un cep.
  4. Zemenes nomazgā, uz sietiņa notecina, izberž caur sietiņu, pievieno cukuru un samaisa.
  5. Pēc tam pieliek aukstā ūdenī uzbriedinātu un izkausētu želatīnu.
  6. Kad zemeņu masa sāk sabiezēt, tad iecilā saputotu olas baltumu.
  7. Izceptas mīklas plāksnes atdzesē un liek kārtām ar pildījumu pārziež arī virsejo plāksni, malas un grezno ar svaigām zemenēm.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.