- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Zemeņu ievārījums 2 pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Zemenes notīra, ja smilšainas - nokalo un nosusina, sakārto emaljētā traukā, pa kārtām apber ar pusi dotā cukura, 24 st. atstāj vēsā vietā.
- Otrā dienā no ogām radušos sulu nolej, pieber pārējo cukuru, uz ātras uguns maisot savāra sīrupā, ieber ogas, uz lēnas uguns vāra 30 min., kamēr ogas paliek tumšas un grimst sīrupā.
- Gatavu ievārījumu salej bļodā, aukstu sapilda burkās, aizsien ar pergamenta papīru.
- Uzglabā sausā vēsā vietā, lieto pie tējas.
Zemeņu ievārījums 2
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Zemeņu ievārījums 2 pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Zemenes notīra, ja smilšainas - nokalo un nosusina, sakārto emaljētā traukā, pa kārtām apber ar pusi dotā cukura, 24 st. atstāj vēsā vietā.
- Otrā dienā no ogām radušos sulu nolej, pieber pārējo cukuru, uz ātras uguns maisot savāra sīrupā, ieber ogas, uz lēnas uguns vāra 30 min., kamēr ogas paliek tumšas un grimst sīrupā.
- Gatavu ievārījumu salej bļodā, aukstu sapilda burkās, aizsien ar pergamenta papīru.
- Uzglabā sausā vēsā vietā, lieto pie tējas.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt