Zemeņu ievārījums 2

Ievārījumi kompoti 30 Pēdējais atjauninājums: May 12, 2020 Izveidots: Jul 27, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Zemeņu ievārījums 2 pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Zemenes notīra, ja smilšainas - nokalo un nosusina, sakārto emaljētā traukā, pa kārtām apber ar pusi dotā cukura, 24 st. atstāj vēsā vietā.
  2. Otrā dienā no ogām radušos sulu nolej, pieber pārējo cukuru, uz ātras uguns maisot savāra sīrupā, ieber ogas, uz lēnas uguns vāra 30 min., kamēr ogas paliek tumšas un grimst sīrupā.
  3. Gatavu ievārījumu salej bļodā, aukstu sapilda burkās, aizsien ar pergamenta papīru.
  4. Uzglabā sausā vēsā vietā, lieto pie tējas.

Zemeņu ievārījums 2



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Zemeņu ievārījums 2 pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Zemenes notīra, ja smilšainas - nokalo un nosusina, sakārto emaljētā traukā, pa kārtām apber ar pusi dotā cukura, 24 st. atstāj vēsā vietā.
  2. Otrā dienā no ogām radušos sulu nolej, pieber pārējo cukuru, uz ātras uguns maisot savāra sīrupā, ieber ogas, uz lēnas uguns vāra 30 min., kamēr ogas paliek tumšas un grimst sīrupā.
  3. Gatavu ievārījumu salej bļodā, aukstu sapilda burkās, aizsien ar pergamenta papīru.
  4. Uzglabā sausā vēsā vietā, lieto pie tējas.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.