Zaļo plūmju ievārījums.

Ievārījumi kompoti 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 28, 2019 Izveidots: Aug 05, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo Zaļo plūmju ievārījums. saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Zaļas, negatavas plūmes, kurām kauliņš vēl mīksts, iegriež.
  2. Cukuru saber katlā, pievieno ūdeni, lai cukurs būtu mitrs, un savāra sīrupā.
  3. Sīrupā liek sagatavotās plūmes un uz lēnas uguns, noņemot putas vāra, kamēr plūmes kļūst caurspīdīgas.
  4. Vāra līdz vajadzīgam biezumam.
  5. Atdzesētu zapti sapilda traukos, aizvāko.

Zaļo plūmju ievārījums.



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo Zaļo plūmju ievārījums. saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Zaļas, negatavas plūmes, kurām kauliņš vēl mīksts, iegriež.
  2. Cukuru saber katlā, pievieno ūdeni, lai cukurs būtu mitrs, un savāra sīrupā.
  3. Sīrupā liek sagatavotās plūmes un uz lēnas uguns, noņemot putas vāra, kamēr plūmes kļūst caurspīdīgas.
  4. Vāra līdz vajadzīgam biezumam.
  5. Atdzesētu zapti sapilda traukos, aizvāko.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.