- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Zaķa ķidas saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Speķi sagriež sīkos gabaliņos un kopā ar sasmalcinātajiem sīpoliem apcep.
- Pievieno sagrieztas zaķa ķidas (kakls, plecs, aknas, ribas, sirds) un apcep, pārlej nedaudz karstu ūdeni, pieliek tomātu biezeni, sāli, piparus, lauru lapas, paegļu ogas un sautē.
- Kad gaļa mīksta, pievieno izkarsētus kviešu miltus, skābu krējumu.
- Lej traukā un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, marinētiem gurķiem.
Zaķa ķidas
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Zaķa ķidas saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Speķi sagriež sīkos gabaliņos un kopā ar sasmalcinātajiem sīpoliem apcep.
- Pievieno sagrieztas zaķa ķidas (kakls, plecs, aknas, ribas, sirds) un apcep, pārlej nedaudz karstu ūdeni, pieliek tomātu biezeni, sāli, piparus, lauru lapas, paegļu ogas un sautē.
- Kad gaļa mīksta, pievieno izkarsētus kviešu miltus, skābu krējumu.
- Lej traukā un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, marinētiem gurķiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt