Zaķa ķidas

Gaļas ēdieni 5 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Aug 03, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Zaķa ķidas saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Speķi sagriež sīkos gabaliņos un kopā ar sasmalcinātajiem sīpoliem apcep.
  2. Pievieno sagrieztas zaķa ķidas (kakls, plecs, aknas, ribas, sirds) un apcep, pārlej nedaudz karstu ūdeni, pieliek tomātu biezeni, sāli, piparus, lauru lapas, paegļu ogas un sautē.
  3. Kad gaļa mīksta, pievieno izkarsētus kviešu miltus, skābu krējumu.
  4. Lej traukā un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, marinētiem gurķiem.

Zaķa ķidas



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Zaķa ķidas saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Speķi sagriež sīkos gabaliņos un kopā ar sasmalcinātajiem sīpoliem apcep.
  2. Pievieno sagrieztas zaķa ķidas (kakls, plecs, aknas, ribas, sirds) un apcep, pārlej nedaudz karstu ūdeni, pieliek tomātu biezeni, sāli, piparus, lauru lapas, paegļu ogas un sautē.
  3. Kad gaļa mīksta, pievieno izkarsētus kviešu miltus, skābu krējumu.
  4. Lej traukā un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, marinētiem gurķiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.