- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā pagatavot šo Zaķa cepetis savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Zaķi nodīrā, iztīra iekšas, nomazgā, nogriež gurnus, plecus, no muguriņas noņem plēvi, ribas.
- Liek uz pannas sviestu, aplaistot cep krāsnī mīkstu, pieliek krējumu.
- Muguriņu sagriež apmēram 2 pirkstu platumā, lāpstiņas atstāj veselas.
- Sakārto uz trauka, pārlej nedaudz mērces, pārējo salej mērces traukā.
- Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, brūkleņu ievārījumu.
Zaķa cepetis
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā pagatavot šo Zaķa cepetis savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Zaķi nodīrā, iztīra iekšas, nomazgā, nogriež gurnus, plecus, no muguriņas noņem plēvi, ribas.
- Liek uz pannas sviestu, aplaistot cep krāsnī mīkstu, pieliek krējumu.
- Muguriņu sagriež apmēram 2 pirkstu platumā, lāpstiņas atstāj veselas.
- Sakārto uz trauka, pārlej nedaudz mērces, pārējo salej mērces traukā.
- Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, brūkleņu ievārījumu.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt