Zaķa cepetis

Gaļas ēdieni 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 12, 2019 Izveidots: Oct 07, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo Zaķa cepetis savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Zaķi nodīrā, iztīra iekšas, nomazgā, nogriež gurnus, plecus, no muguriņas noņem plēvi, ribas.
  2. Liek uz pannas sviestu, aplaistot cep krāsnī mīkstu, pieliek krējumu.
  3. Muguriņu sagriež apmēram 2 pirkstu platumā, lāpstiņas atstāj veselas.
  4. Sakārto uz trauka, pārlej nedaudz mērces, pārējo salej mērces traukā.
  5. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, brūkleņu ievārījumu.

Zaķa cepetis



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo Zaķa cepetis savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Zaķi nodīrā, iztīra iekšas, nomazgā, nogriež gurnus, plecus, no muguriņas noņem plēvi, ribas.
  2. Liek uz pannas sviestu, aplaistot cep krāsnī mīkstu, pieliek krējumu.
  3. Muguriņu sagriež apmēram 2 pirkstu platumā, lāpstiņas atstāj veselas.
  4. Sakārto uz trauka, pārlej nedaudz mērces, pārējo salej mērces traukā.
  5. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, brūkleņu ievārījumu.

Vai recepte bija noderīga ?


 (2 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.