Kā gatavot Zaķa biezeņa buljons mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Notīrītam un nomazgātam zaķim novelk visas ādas, apkaisa to mazliet ar sāli un cepj kādu stundu krāsnī ar 100 g sviesta un litru verdoša ūdens, laiku pa laikam vēl pielejot klāt pa lāsītei ūdens.
Kad gatavs, izgriež muguru un uzglabā siltā vietā, bet pārējo smalki sakapā, uzliek ar cepeša mērci un 4 l buljona.
Pieliek vēl klāt sagrieztas saknes un smalki sagrieztu jēlo šķiņķi un vāra visu 2 stundas uz mazas uguns.
Gaļu bez kauliem 2 - 3 reizes izlaiž caur gaļas maltuvi, bet buljonu nokāš caur sietu un vēlreiz uzvāra ar miltu un skāba krējuma samaisījumu.
Buljonā pieliek atkal klāt gaļas maltuvē sasmalcināto gaļu, piekuļot mazu glāzīti vīna un ieliek glītās šķēlītēs sagrieztu muguras gaļu.
Zaķa biezeņa buljons
Porcija: -
Sagatavošanas laiks: -
Gatavošanas laiks: -
Kalorijas: -
Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Zaķa biezeņa buljons mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Notīrītam un nomazgātam zaķim novelk visas ādas, apkaisa to mazliet ar sāli un cepj kādu stundu krāsnī ar 100 g sviesta un litru verdoša ūdens, laiku pa laikam vēl pielejot klāt pa lāsītei ūdens.
Kad gatavs, izgriež muguru un uzglabā siltā vietā, bet pārējo smalki sakapā, uzliek ar cepeša mērci un 4 l buljona.
Pieliek vēl klāt sagrieztas saknes un smalki sagrieztu jēlo šķiņķi un vāra visu 2 stundas uz mazas uguns.
Gaļu bez kauliem 2 - 3 reizes izlaiž caur gaļas maltuvi, bet buljonu nokāš caur sietu un vēlreiz uzvāra ar miltu un skāba krējuma samaisījumu.
Buljonā pieliek atkal klāt gaļas maltuvē sasmalcināto gaļu, piekuļot mazu glāzīti vīna un ieliek glītās šķēlītēs sagrieztu muguras gaļu.