Zaķa biezeņa buljons

Buljoni 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 22, 2019 Izveidots: Mar 05, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Zaķa biezeņa buljons mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītam un nomazgātam zaķim novelk visas ādas, apkaisa to mazliet ar sāli un cepj kādu stundu krāsnī ar 100 g sviesta un litru verdoša ūdens, laiku pa laikam vēl pielejot klāt pa lāsītei ūdens.
  2. Kad gatavs, izgriež muguru un uzglabā siltā vietā, bet pārējo smalki sakapā, uzliek ar cepeša mērci un 4 l buljona.
  3. Pieliek vēl klāt sagrieztas saknes un smalki sagrieztu jēlo šķiņķi un vāra visu 2 stundas uz mazas uguns.
  4. Gaļu bez kauliem 2 - 3 reizes izlaiž caur gaļas maltuvi, bet buljonu nokāš caur sietu un vēlreiz uzvāra ar miltu un skāba krējuma samaisījumu.
  5. Buljonā pieliek atkal klāt gaļas maltuvē sasmalcināto gaļu, piekuļot mazu glāzīti vīna un ieliek glītās šķēlītēs sagrieztu muguras gaļu.

Zaķa biezeņa buljons



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Zaķa biezeņa buljons mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītam un nomazgātam zaķim novelk visas ādas, apkaisa to mazliet ar sāli un cepj kādu stundu krāsnī ar 100 g sviesta un litru verdoša ūdens, laiku pa laikam vēl pielejot klāt pa lāsītei ūdens.
  2. Kad gatavs, izgriež muguru un uzglabā siltā vietā, bet pārējo smalki sakapā, uzliek ar cepeša mērci un 4 l buljona.
  3. Pieliek vēl klāt sagrieztas saknes un smalki sagrieztu jēlo šķiņķi un vāra visu 2 stundas uz mazas uguns.
  4. Gaļu bez kauliem 2 - 3 reizes izlaiž caur gaļas maltuvi, bet buljonu nokāš caur sietu un vēlreiz uzvāra ar miltu un skāba krējuma samaisījumu.
  5. Buljonā pieliek atkal klāt gaļas maltuvē sasmalcināto gaļu, piekuļot mazu glāzīti vīna un ieliek glītās šķēlītēs sagrieztu muguras gaļu.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.