Kā gatavot Vistas ragū ar vēžiem pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Vistas ar viruma zaļumiem, sīpoliem un pipargraudiņiem izvāra sālsūdenī mīkstas, miltus gaiši apcep sviestā, klāt pielej 2 l nokāsta vistu viruma un tumē olu dzeltenumu un krējumu, pēc garšas klāt piemetot sāli un piparus.
Mērcē ieliek no kauliem nolobītu, mazos kantainos gabaliņos sagrieztu vārīto teļa gaļu, nobrucinātus, apceptus, mazos gabaliņos sagrieztus teļa pieņus, plānās šķēlītēs sagrieztas, sviestā ceptas sēnes, sālsūdenī novārītu vēžu galu un 20 g tauku, ceptas vistu aknas.
Ja mērci grib sārtā krāsā, tai piejauc vēžu sviestu, šim nolūkam izlietojot vēžu čaulas.
Vistas ragū ar vēžiem
Porcija: -
Sagatavošanas laiks: -
Gatavošanas laiks: -
Kalorijas: -
Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Vistas ragū ar vēžiem pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Vistas ar viruma zaļumiem, sīpoliem un pipargraudiņiem izvāra sālsūdenī mīkstas, miltus gaiši apcep sviestā, klāt pielej 2 l nokāsta vistu viruma un tumē olu dzeltenumu un krējumu, pēc garšas klāt piemetot sāli un piparus.
Mērcē ieliek no kauliem nolobītu, mazos kantainos gabaliņos sagrieztu vārīto teļa gaļu, nobrucinātus, apceptus, mazos gabaliņos sagrieztus teļa pieņus, plānās šķēlītēs sagrieztas, sviestā ceptas sēnes, sālsūdenī novārītu vēžu galu un 20 g tauku, ceptas vistu aknas.
Ja mērci grib sārtā krāsā, tai piejauc vēžu sviestu, šim nolūkam izlietojot vēžu čaulas.