receptes

Vistas galerts

Putnu ēdieni 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Aug 29, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Vistas galerts savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Vistu sadala lielākos gabalos, nomazgā, liek katlā pārlej ar aukstu ūdeni, lai gaļa tikko nosegta, uzvāra un noputo.
  2. Tad pievieno notīrītas, sasmalcinātas garšsaknes, sāli ar vāciņu pārsegtā katlā uz lēnas uguns vāra.
  3. Piparus, lauru lapas pieliek vēlāk, vairākas reizes nosmeļ putas, taukus.
  4. Kad gaļa mīksta, to no šķidruma izņem, atdala no kauliem.
  5. Gaļu sakārto ar aukstu ūdeni izskalotās veidnītēs vai bļodiņās, tasītēs, pa starpām liekot izvārītas, sagrieztas garšsaknes.
  6. Šķidrumu, kurā gaļa vārīta, izkāš, pievieno aukstā ūdenī izmērcētu želantīnu, izšķīdina, apmaisa.
  7. Pārlej veidnītē ieliktai sasmalcinātai gaļai un novieto vēsā telpā, lai sarec.
  8. Ggrezno ar citrona šķēlītēm, zaļumiem.
  9. Pasniedz ar mārrutkiem.

Vistas galerts



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Vistas galerts savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Vistu sadala lielākos gabalos, nomazgā, liek katlā pārlej ar aukstu ūdeni, lai gaļa tikko nosegta, uzvāra un noputo.
  2. Tad pievieno notīrītas, sasmalcinātas garšsaknes, sāli ar vāciņu pārsegtā katlā uz lēnas uguns vāra.
  3. Piparus, lauru lapas pieliek vēlāk, vairākas reizes nosmeļ putas, taukus.
  4. Kad gaļa mīksta, to no šķidruma izņem, atdala no kauliem.
  5. Gaļu sakārto ar aukstu ūdeni izskalotās veidnītēs vai bļodiņās, tasītēs, pa starpām liekot izvārītas, sagrieztas garšsaknes.
  6. Šķidrumu, kurā gaļa vārīta, izkāš, pievieno aukstā ūdenī izmērcētu želantīnu, izšķīdina, apmaisa.
  7. Pārlej veidnītē ieliktai sasmalcinātai gaļai un novieto vēsā telpā, lai sarec.
  8. Ggrezno ar citrona šķēlītēm, zaļumiem.
  9. Pasniedz ar mārrutkiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.