- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Vistas galerts savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Vistu sadala lielākos gabalos, nomazgā, liek katlā pārlej ar aukstu ūdeni, lai gaļa tikko nosegta, uzvāra un noputo.
- Tad pievieno notīrītas, sasmalcinātas garšsaknes, sāli ar vāciņu pārsegtā katlā uz lēnas uguns vāra.
- Piparus, lauru lapas pieliek vēlāk, vairākas reizes nosmeļ putas, taukus.
- Kad gaļa mīksta, to no šķidruma izņem, atdala no kauliem.
- Gaļu sakārto ar aukstu ūdeni izskalotās veidnītēs vai bļodiņās, tasītēs, pa starpām liekot izvārītas, sagrieztas garšsaknes.
- Šķidrumu, kurā gaļa vārīta, izkāš, pievieno aukstā ūdenī izmērcētu želantīnu, izšķīdina, apmaisa.
- Pārlej veidnītē ieliktai sasmalcinātai gaļai un novieto vēsā telpā, lai sarec.
- Ggrezno ar citrona šķēlītēm, zaļumiem.
- Pasniedz ar mārrutkiem.
Vistas galerts
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Vistas galerts savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Vistu sadala lielākos gabalos, nomazgā, liek katlā pārlej ar aukstu ūdeni, lai gaļa tikko nosegta, uzvāra un noputo.
- Tad pievieno notīrītas, sasmalcinātas garšsaknes, sāli ar vāciņu pārsegtā katlā uz lēnas uguns vāra.
- Piparus, lauru lapas pieliek vēlāk, vairākas reizes nosmeļ putas, taukus.
- Kad gaļa mīksta, to no šķidruma izņem, atdala no kauliem.
- Gaļu sakārto ar aukstu ūdeni izskalotās veidnītēs vai bļodiņās, tasītēs, pa starpām liekot izvārītas, sagrieztas garšsaknes.
- Šķidrumu, kurā gaļa vārīta, izkāš, pievieno aukstā ūdenī izmērcētu želantīnu, izšķīdina, apmaisa.
- Pārlej veidnītē ieliktai sasmalcinātai gaļai un novieto vēsā telpā, lai sarec.
- Ggrezno ar citrona šķēlītēm, zaļumiem.
- Pasniedz ar mārrutkiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt