- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Vistas gaļas sacepums saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas putnu gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Vārītu vistas gaļu samaļ gaļas mašīnā, pievieno sviestā apceptus sīpolus, saldā krējumā izmērcētu baltmaizi un vēlreiz samaļ.
- Gaļai pievieno sāli, krējumu, olas vai kartupeļu cieti, sīki sagrieztus garšaugu zaļumus ( dilles, pētersīļu lapiņas) un samaisa.
- Liek veidnē vai dziļākā pannā, kas izziesta ar sviestu un izkaisīta ar rīvmaizi, nolīdzina, pārkaisa rīvmaizi, pārliek sviesta piciņas un cep cepeškrāsnī 20-30 minūtes, līdz izveidojas brūngana garoziņa.
- No veidnes izņem, sagriež gabaliņos un sakārto traukā kopā ar vārītiem ziedu kāpostiem, burkāniem, zirnīšiem. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un mērci.
Vistas gaļas sacepums
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Vistas gaļas sacepums saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas putnu gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Vārītu vistas gaļu samaļ gaļas mašīnā, pievieno sviestā apceptus sīpolus, saldā krējumā izmērcētu baltmaizi un vēlreiz samaļ.
- Gaļai pievieno sāli, krējumu, olas vai kartupeļu cieti, sīki sagrieztus garšaugu zaļumus ( dilles, pētersīļu lapiņas) un samaisa.
- Liek veidnē vai dziļākā pannā, kas izziesta ar sviestu un izkaisīta ar rīvmaizi, nolīdzina, pārkaisa rīvmaizi, pārliek sviesta piciņas un cep cepeškrāsnī 20-30 minūtes, līdz izveidojas brūngana garoziņa.
- No veidnes izņem, sagriež gabaliņos un sakārto traukā kopā ar vārītiem ziedu kāpostiem, burkāniem, zirnīšiem. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un mērci.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt