- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Vistas gaļas sacepums saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas putnu gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Vārītu vistas gaļu samaļ gaļas mašīnā, pievieno sviestā apceptus sīpolus, saldā krējumā izmērcētu baltmaizi un vēlreiz samaļ.
- Gaļai pievieno sāli, krējumu, olas vai kartupeļu cieti, sīki sagrieztus garšaugu zaļumus ( dilles, pētersīļu lapiņas) un samaisa.
- Liek veidnē vai dziļākā pannā, kas izziesta ar sviestu un izkaisīta ar rīvmaizi, nolīdzina, pārkaisa rīvmaizi, pārliek sviesta piciņas un cep cepeškrāsnī 20-30 minūtes, līdz izveidojas brūngana garoziņa.
- No veidnes izņem, sagriež gabaliņos un sakārto traukā kopā ar vārītiem ziedu kāpostiem, burkāniem, zirnīšiem. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un mērci.
Vistas gaļas sacepums
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Vistas gaļas sacepums saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas putnu gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Vārītu vistas gaļu samaļ gaļas mašīnā, pievieno sviestā apceptus sīpolus, saldā krējumā izmērcētu baltmaizi un vēlreiz samaļ.
- Gaļai pievieno sāli, krējumu, olas vai kartupeļu cieti, sīki sagrieztus garšaugu zaļumus ( dilles, pētersīļu lapiņas) un samaisa.
- Liek veidnē vai dziļākā pannā, kas izziesta ar sviestu un izkaisīta ar rīvmaizi, nolīdzina, pārkaisa rīvmaizi, pārliek sviesta piciņas un cep cepeškrāsnī 20-30 minūtes, līdz izveidojas brūngana garoziņa.
- No veidnes izņem, sagriež gabaliņos un sakārto traukā kopā ar vārītiem ziedu kāpostiem, burkāniem, zirnīšiem. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un mērci.
Komentāri
Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt