receptes

Vistas fileja

Putnu ēdieni 7 Pēdējais atjauninājums: Nov 12, 2019 Izveidots: Oct 07, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Vistas fileja mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas putnu gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Vistu notīra, nomazgā, noņem no krūts fileju tā, lai spārna kauliņš paliktu pie fileja.
  2. Spārna kauliņš jāatkasa, lai tikai vienā vietā turētos pie filejas.
  3. Filejam izlasa dzīslas, mazliet iegriež plēvē, nedaudz izdauza, apsala, ievārta miltos, olā. rīvmaizē, ieliek vidū iegarenu sviesta gabaliņu, satin, iemērcē sakultā olā, rīvmaizē, ieliek vidū iegarenu sviesta gabaliņu.
  4. Cep karstos taukos visas puses brūnas, pēc tam karstā sviestā uzkarsē, sakārto uz trauka, pārlej karstu sviestu, pasniedz ar ceptiem kartupeļiem.

Vistas fileja



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Vistas fileja mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas putnu gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Vistu notīra, nomazgā, noņem no krūts fileju tā, lai spārna kauliņš paliktu pie fileja.
  2. Spārna kauliņš jāatkasa, lai tikai vienā vietā turētos pie filejas.
  3. Filejam izlasa dzīslas, mazliet iegriež plēvē, nedaudz izdauza, apsala, ievārta miltos, olā. rīvmaizē, ieliek vidū iegarenu sviesta gabaliņu, satin, iemērcē sakultā olā, rīvmaizē, ieliek vidū iegarenu sviesta gabaliņu.
  4. Cep karstos taukos visas puses brūnas, pēc tam karstā sviestā uzkarsē, sakārto uz trauka, pārlej karstu sviestu, pasniedz ar ceptiem kartupeļiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.