- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Vistas fileja mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas putnu gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Vistu notīra, nomazgā, noņem no krūts fileju tā, lai spārna kauliņš paliktu pie fileja.
- Spārna kauliņš jāatkasa, lai tikai vienā vietā turētos pie filejas.
- Filejam izlasa dzīslas, mazliet iegriež plēvē, nedaudz izdauza, apsala, ievārta miltos, olā. rīvmaizē, ieliek vidū iegarenu sviesta gabaliņu, satin, iemērcē sakultā olā, rīvmaizē, ieliek vidū iegarenu sviesta gabaliņu.
- Cep karstos taukos visas puses brūnas, pēc tam karstā sviestā uzkarsē, sakārto uz trauka, pārlej karstu sviestu, pasniedz ar ceptiem kartupeļiem.
Vistas fileja
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Vistas fileja mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas putnu gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Vistu notīra, nomazgā, noņem no krūts fileju tā, lai spārna kauliņš paliktu pie fileja.
- Spārna kauliņš jāatkasa, lai tikai vienā vietā turētos pie filejas.
- Filejam izlasa dzīslas, mazliet iegriež plēvē, nedaudz izdauza, apsala, ievārta miltos, olā. rīvmaizē, ieliek vidū iegarenu sviesta gabaliņu, satin, iemērcē sakultā olā, rīvmaizē, ieliek vidū iegarenu sviesta gabaliņu.
- Cep karstos taukos visas puses brūnas, pēc tam karstā sviestā uzkarsē, sakārto uz trauka, pārlej karstu sviestu, pasniedz ar ceptiem kartupeļiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt