Vistas cepetis

Putnu ēdieni 3 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Jul 29, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Vistas cepetis pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Vistai nogriež galvu, kājas, kaklu, stilbus un spārnus.
  2. Vistas ķermenim ar pavāra adatas palīdzību izver pavedienu caur vienu stilbiņu, tad caur krūšu daļu un otru stilbiņu. Tālāk pavedienu laiž krusteniski pār muguru, izdur cauri vienu spārnu, kaklu, otru spārnu un galus sasien.
  3. Sasieto vistu ieberzē ar sāli, liek uz cepešpannas sakarsētos taukos un cepeškrāsni apcep gaiši brūnu.
  4. Uz pannas uzlej buljonu, pieliek pētersīļus, sīpolus, burkānus, sāli un cepšanu turpina mazā siltumā, aplaistot.
  5. Gatavu cepetii nedaudz atdzesē un tad ar nazi sadala.
  6. Cepeti pārgriež gareniski uz pusēm, atdalos muguras daļu no krūšu daļas.
  7. Muguras daļu savukārt sagriež gabaliņos. Pec sadalīšanas cepeti sakārto uz sakarsētas cepešbļodas ar krūts daļu uz augšu, apkārt liek ceptus kartupeļus un pārlej nedaudz cepeša mērci.
  8. Pasniedz ar ceptiem kartupeļiem, cepeša mērci.

Vistas cepetis



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Vistas cepetis pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Vistai nogriež galvu, kājas, kaklu, stilbus un spārnus.
  2. Vistas ķermenim ar pavāra adatas palīdzību izver pavedienu caur vienu stilbiņu, tad caur krūšu daļu un otru stilbiņu. Tālāk pavedienu laiž krusteniski pār muguru, izdur cauri vienu spārnu, kaklu, otru spārnu un galus sasien.
  3. Sasieto vistu ieberzē ar sāli, liek uz cepešpannas sakarsētos taukos un cepeškrāsni apcep gaiši brūnu.
  4. Uz pannas uzlej buljonu, pieliek pētersīļus, sīpolus, burkānus, sāli un cepšanu turpina mazā siltumā, aplaistot.
  5. Gatavu cepetii nedaudz atdzesē un tad ar nazi sadala.
  6. Cepeti pārgriež gareniski uz pusēm, atdalos muguras daļu no krūšu daļas.
  7. Muguras daļu savukārt sagriež gabaliņos. Pec sadalīšanas cepeti sakārto uz sakarsētas cepešbļodas ar krūts daļu uz augšu, apkārt liek ceptus kartupeļus un pārlej nedaudz cepeša mērci.
  8. Pasniedz ar ceptiem kartupeļiem, cepeša mērci.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.