- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Vīna mērce saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- 3/4 šķidruma uzvāra ar vircēm, citroncukuru, cukuru un sāli.
- Kartupeļu miltus sajauc ar pārējo auksto šķidrumu, pielej klāt verdošam buljonam.
- Kad tas jau tumīgs novārījies, sakuļ putās ar vīnā atšķaidītu olu saturu.
- Pasniedz galdā.
Vīna mērce
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Vīna mērce saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- 3/4 šķidruma uzvāra ar vircēm, citroncukuru, cukuru un sāli.
- Kartupeļu miltus sajauc ar pārējo auksto šķidrumu, pielej klāt verdošam buljonam.
- Kad tas jau tumīgs novārījies, sakuļ putās ar vīnā atšķaidītu olu saturu.
- Pasniedz galdā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt