Viltotās irbītes no teļa gaļas

Gaļas ēdieni 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Aug 03, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Viltotās irbītes pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Teļa gaļas mīkstumu sagriež šķēlēs, izdauza, pārkaisa sāli, saliek vai satin un iespeķo ar speķa strēmelītēm.
  2. Izveidotos gaļas gabaliņus liek uz pannas sakarsētos taukos un apcep brūnus.
  3. Pārliek katliņā, pārlej pannas atvārījumu, pievieno garšsaknes un sautē, līdz gatavi.
  4. Gaļu no šķidruma izņem, saliek dziļākā traukā un pārlej ar mērci, kas gatavota no šķidruma, kurā gaļa sautējusies.
  5. Pasniedz ar ar vārītiem kartupeļiem, tomātu salātiem.

Viltotās irbītes no teļa gaļas



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Viltotās irbītes pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Teļa gaļas mīkstumu sagriež šķēlēs, izdauza, pārkaisa sāli, saliek vai satin un iespeķo ar speķa strēmelītēm.
  2. Izveidotos gaļas gabaliņus liek uz pannas sakarsētos taukos un apcep brūnus.
  3. Pārliek katliņā, pārlej pannas atvārījumu, pievieno garšsaknes un sautē, līdz gatavi.
  4. Gaļu no šķidruma izņem, saliek dziļākā traukā un pārlej ar mērci, kas gatavota no šķidruma, kurā gaļa sautējusies.
  5. Pasniedz ar ar vārītiem kartupeļiem, tomātu salātiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.