- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Viltotās irbītes pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Teļa gaļas mīkstumu sagriež šķēlēs, izdauza, pārkaisa sāli, saliek vai satin un iespeķo ar speķa strēmelītēm.
- Izveidotos gaļas gabaliņus liek uz pannas sakarsētos taukos un apcep brūnus.
- Pārliek katliņā, pārlej pannas atvārījumu, pievieno garšsaknes un sautē, līdz gatavi.
- Gaļu no šķidruma izņem, saliek dziļākā traukā un pārlej ar mērci, kas gatavota no šķidruma, kurā gaļa sautējusies.
- Pasniedz ar ar vārītiem kartupeļiem, tomātu salātiem.
Viltotās irbītes no teļa gaļas
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Viltotās irbītes pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Teļa gaļas mīkstumu sagriež šķēlēs, izdauza, pārkaisa sāli, saliek vai satin un iespeķo ar speķa strēmelītēm.
- Izveidotos gaļas gabaliņus liek uz pannas sakarsētos taukos un apcep brūnus.
- Pārliek katliņā, pārlej pannas atvārījumu, pievieno garšsaknes un sautē, līdz gatavi.
- Gaļu no šķidruma izņem, saliek dziļākā traukā un pārlej ar mērci, kas gatavota no šķidruma, kurā gaļa sautējusies.
- Pasniedz ar ar vārītiem kartupeļiem, tomātu salātiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt