Viltotais zaķis

Gaļas ēdieni 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 09, 2019 Izveidots: Oct 07, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo Viltotais zaķis mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļu nomazgā, samaļ, pieliek 2 olas, izmērcētu baltmaizi, piparus, sāli un sīpolus.
  2. Samaļ atkartoti, pieliek skābu krējumu, buljonu pēc vajadzības, lai masa sanāk lipīga, izveido kukulīti.
  3. Divas cieti novārītas olas sagriež četrās daļās, iespiež kukulītī, aiztaisa ciet, liek uz pannas karstā sviestā, cep krāsnī.
  4. Mērci salej katliņā, pieber miltus, pielej buljonu, uzvāra, izkāš, pieliek krējumu.
  5. Zaķi sagriež glītās šķēlēs, sakārto uz iegarena trauka, pārlej nedaudz mērces.

Viltotais zaķis



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo Viltotais zaķis mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļu nomazgā, samaļ, pieliek 2 olas, izmērcētu baltmaizi, piparus, sāli un sīpolus.
  2. Samaļ atkartoti, pieliek skābu krējumu, buljonu pēc vajadzības, lai masa sanāk lipīga, izveido kukulīti.
  3. Divas cieti novārītas olas sagriež četrās daļās, iespiež kukulītī, aiztaisa ciet, liek uz pannas karstā sviestā, cep krāsnī.
  4. Mērci salej katliņā, pieber miltus, pielej buljonu, uzvāra, izkāš, pieliek krējumu.
  5. Zaķi sagriež glītās šķēlēs, sakārto uz iegarena trauka, pārlej nedaudz mērces.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.