- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Viltotais zaķis savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Baltmaizi pārlej ar ūdeni, izmērcē.
- Pusi no speķa sagriež sīkos kubiņos, otru pusi plānās šķēlītēs.
- Sīpolu sasmalcina.
- Gaļai pievieno masā sastrādātu izmērcēto baltmaizi, sīpolu, speķa kubiņus, cieti, sāli, piparus, skābu krējumu un mīca, līdz masa kļūst vijīga.
- No masas veido garenu kukulīti.
- Liek cepešpannā sakarsētos taukos, pārkaisa ar rīvmaizi, pārliek ar speķa šķēlītēm un cepeškrāsnī apcep brūnu. Cepjot uz pannas lej ūdeni vai buljonu un kukulīti aplaista.
- Izcepto zaķi griež šķēlēs, kārto uz trauka kopā ar sautētiem dārzeņiem un vārītiem kartupeļiem.
- Atsevišķi pasniedz mērci, kas pagatavota no pannas šķidruma, to uztumējot ar miltiem un pievienojot krējumu.
Viltotais zaķis
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Viltotais zaķis savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Baltmaizi pārlej ar ūdeni, izmērcē.
- Pusi no speķa sagriež sīkos kubiņos, otru pusi plānās šķēlītēs.
- Sīpolu sasmalcina.
- Gaļai pievieno masā sastrādātu izmērcēto baltmaizi, sīpolu, speķa kubiņus, cieti, sāli, piparus, skābu krējumu un mīca, līdz masa kļūst vijīga.
- No masas veido garenu kukulīti.
- Liek cepešpannā sakarsētos taukos, pārkaisa ar rīvmaizi, pārliek ar speķa šķēlītēm un cepeškrāsnī apcep brūnu. Cepjot uz pannas lej ūdeni vai buljonu un kukulīti aplaista.
- Izcepto zaķi griež šķēlēs, kārto uz trauka kopā ar sautētiem dārzeņiem un vārītiem kartupeļiem.
- Atsevišķi pasniedz mērci, kas pagatavota no pannas šķidruma, to uztumējot ar miltiem un pievienojot krējumu.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt