Viltotais zaķis

Gaļas ēdieni 13 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Jul 31, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Viltotais zaķis savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Baltmaizi pārlej ar ūdeni, izmērcē.
  2. Pusi no speķa sagriež sīkos kubiņos, otru pusi plānās šķēlītēs.
  3. Sīpolu sasmalcina.
  4. Gaļai pievieno masā sastrādātu izmērcēto baltmaizi, sīpolu, speķa kubiņus, cieti, sāli, piparus, skābu krējumu un mīca, līdz masa kļūst vijīga.
  5. No masas veido garenu kukulīti.
  6. Liek cepešpannā sakarsētos taukos, pārkaisa ar rīvmaizi, pārliek ar speķa šķēlītēm un cepeškrāsnī apcep brūnu. Cepjot uz pannas lej ūdeni vai buljonu un kukulīti aplaista.
  7. Izcepto zaķi griež šķēlēs, kārto uz trauka kopā ar sautētiem dārzeņiem un vārītiem kartupeļiem.
  8. Atsevišķi pasniedz mērci, kas pagatavota no pannas šķidruma, to uztumējot ar miltiem un pievienojot krējumu.

Viltotais zaķis



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Viltotais zaķis savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Baltmaizi pārlej ar ūdeni, izmērcē.
  2. Pusi no speķa sagriež sīkos kubiņos, otru pusi plānās šķēlītēs.
  3. Sīpolu sasmalcina.
  4. Gaļai pievieno masā sastrādātu izmērcēto baltmaizi, sīpolu, speķa kubiņus, cieti, sāli, piparus, skābu krējumu un mīca, līdz masa kļūst vijīga.
  5. No masas veido garenu kukulīti.
  6. Liek cepešpannā sakarsētos taukos, pārkaisa ar rīvmaizi, pārliek ar speķa šķēlītēm un cepeškrāsnī apcep brūnu. Cepjot uz pannas lej ūdeni vai buljonu un kukulīti aplaista.
  7. Izcepto zaķi griež šķēlēs, kārto uz trauka kopā ar sautētiem dārzeņiem un vārītiem kartupeļiem.
  8. Atsevišķi pasniedz mērci, kas pagatavota no pannas šķidruma, to uztumējot ar miltiem un pievienojot krējumu.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.