- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa vēžu sviestu no čaulām. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas aukstie ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Novārītu vēžu čaulas un atliekas samaļ, ieliek katlā ar tik daudz ūdens, lai ūdens pilnīgi apņemtu, klāt pieliek sviestu, un vāra apsegtā katlā kādu pusstundu.
- Ar putu smeļamo karoti uzmanīgi nosmalsta sarkanās putas, kas arī ir vēžu sviests, bet pārējo vāra vēl kādu pusstundu, pēc kam. atkal nosmalsta no virsas putas, un tā to turpina tik ilgi, līdz sarkanas putas vairs nerodas.
Vēžu sviests no vēžu čaulām
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa vēžu sviestu no čaulām. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas aukstie ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Novārītu vēžu čaulas un atliekas samaļ, ieliek katlā ar tik daudz ūdens, lai ūdens pilnīgi apņemtu, klāt pieliek sviestu, un vāra apsegtā katlā kādu pusstundu.
- Ar putu smeļamo karoti uzmanīgi nosmalsta sarkanās putas, kas arī ir vēžu sviests, bet pārējo vāra vēl kādu pusstundu, pēc kam. atkal nosmalsta no virsas putas, un tā to turpina tik ilgi, līdz sarkanas putas vairs nerodas.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt