Vēžu sviests no vēžu čaulām

Aukstie ēdieni 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 24, 2019 Izveidots: Mar 14, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa vēžu sviestu no čaulām. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas aukstie ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Novārītu vēžu čaulas un atliekas samaļ, ieliek katlā ar tik daudz ūdens, lai ūdens pilnīgi apņemtu, klāt pieliek sviestu, un vāra apsegtā katlā kādu pusstundu.
  2. Ar putu smeļamo karoti uzmanīgi nosmalsta sarkanās putas, kas arī ir vēžu sviests, bet pārējo vāra vēl kādu pusstundu, pēc kam. atkal nosmalsta no virsas putas, un tā to turpina tik ilgi, līdz sarkanas putas vairs nerodas.

Vēžu sviests no vēžu čaulām



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa vēžu sviestu no čaulām. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas aukstie ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Novārītu vēžu čaulas un atliekas samaļ, ieliek katlā ar tik daudz ūdens, lai ūdens pilnīgi apņemtu, klāt pieliek sviestu, un vāra apsegtā katlā kādu pusstundu.
  2. Ar putu smeļamo karoti uzmanīgi nosmalsta sarkanās putas, kas arī ir vēžu sviests, bet pārējo vāra vēl kādu pusstundu, pēc kam. atkal nosmalsta no virsas putas, un tā to turpina tik ilgi, līdz sarkanas putas vairs nerodas.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.