Vēžu mērce

Mērces 6 Pēdējais atjauninājums: Dec 26, 2019 Izveidots: Mar 16, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Vēžu mērce savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Novārītiem vēžiem izloba ļipu un spīļu gaļu, ar čaulām, atliekām un sviestu pagatavo vēžu sviestu.
  2. 3/4 krējuma uzvāra, tad pielej ar atlikušo krējumu sakultus miltus, un pastāvīgi kuļot, visu vēl reizi uzvāra, pēc tam pieliek vēžu sviestu un izlobīto vēžu gaļu un sakarsē mērci, bet vairs nevāra.
  3. Sakuļ olu dzeltenumu, un pastāvīgi kuļot, pielej, karsto mērci.
  4. Krējuma vietā var arī ņemt teļa vai vistas gaļas buljonu.

Vēžu mērce



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Vēžu mērce savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Novārītiem vēžiem izloba ļipu un spīļu gaļu, ar čaulām, atliekām un sviestu pagatavo vēžu sviestu.
  2. 3/4 krējuma uzvāra, tad pielej ar atlikušo krējumu sakultus miltus, un pastāvīgi kuļot, visu vēl reizi uzvāra, pēc tam pieliek vēžu sviestu un izlobīto vēžu gaļu un sakarsē mērci, bet vairs nevāra.
  3. Sakuļ olu dzeltenumu, un pastāvīgi kuļot, pielej, karsto mērci.
  4. Krējuma vietā var arī ņemt teļa vai vistas gaļas buljonu.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.