- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Grūti
Drukāt
Pagatavot vienkārši Vēžu buljons pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Teļa gaļu nomazgā, sagriež dūres lieluma gabalos un uzliek vārīties ar 4 l auksta ūdens un karoti sāls.
- Kad putas nosmeltas, pieliek klāt nesagrieztus zaļumus un 200 g sviesta, tad 2 līdz 2,5 st. vāra buljonu uz mazas uguns.
- Vai vstu nomazgā, sadala gabalos un uzliek visu ar 4 l ūdens un karoti sāls vārīt, nosmeļ putas, pieliek zaļumus un 100 g sviesta un 2 st. vāra uz mazas uguns.
- Vēžus nomazgā un 1/4 st. vāra verdošā sālsūdenī, tad izloba ļipu un knaibļu gaļu, un čaulas izlaiž caur maltuvi, ieliek katlā, pārlej ar ūdeni, lai būtu pilnīgi šķidrumā, pieliek 100 g sviesta, uzliek vārīties.
- Pēc 1/2 st. nosmeļ putas, vēžu sviestu, vāra vēl 1/2 st., atkal nosmeļ putas, un beigās vēžu sviestu nokāš tīru.
- Buljona bļodā sakuļ olu dzeltenumu ar saldu krējumu, un tad caur sietiņu pielej klāt buljonu un visu labi sajauc.
- Buljonā ieliek vēžu gaļu, vistas gaļas frikadeles, vēžu klimpas.
Vēžu buljons
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Grūti
Pagatavot vienkārši Vēžu buljons pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Teļa gaļu nomazgā, sagriež dūres lieluma gabalos un uzliek vārīties ar 4 l auksta ūdens un karoti sāls.
- Kad putas nosmeltas, pieliek klāt nesagrieztus zaļumus un 200 g sviesta, tad 2 līdz 2,5 st. vāra buljonu uz mazas uguns.
- Vai vstu nomazgā, sadala gabalos un uzliek visu ar 4 l ūdens un karoti sāls vārīt, nosmeļ putas, pieliek zaļumus un 100 g sviesta un 2 st. vāra uz mazas uguns.
- Vēžus nomazgā un 1/4 st. vāra verdošā sālsūdenī, tad izloba ļipu un knaibļu gaļu, un čaulas izlaiž caur maltuvi, ieliek katlā, pārlej ar ūdeni, lai būtu pilnīgi šķidrumā, pieliek 100 g sviesta, uzliek vārīties.
- Pēc 1/2 st. nosmeļ putas, vēžu sviestu, vāra vēl 1/2 st., atkal nosmeļ putas, un beigās vēžu sviestu nokāš tīru.
- Buljona bļodā sakuļ olu dzeltenumu ar saldu krējumu, un tad caur sietiņu pielej klāt buljonu un visu labi sajauc.
- Buljonā ieliek vēžu gaļu, vistas gaļas frikadeles, vēžu klimpas.
Komentāri
Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt