Vēžu buljons

Buljoni 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 28, 2019 Izveidots: Mar 05, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Grūti
Drukāt

Pagatavot vienkārši Vēžu buljons pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Teļa gaļu nomazgā, sagriež dūres lieluma gabalos un uzliek vārīties ar 4 l auksta ūdens un karoti sāls.
  2. Kad putas nosmeltas, pieliek klāt nesagrieztus zaļumus un 200 g sviesta, tad 2 līdz 2,5 st. vāra buljonu uz mazas uguns.
  3. Vai vstu nomazgā, sadala gabalos un uzliek visu ar 4 l ūdens un karoti sāls vārīt, nosmeļ putas, pieliek zaļumus un 100 g sviesta un 2 st. vāra uz mazas uguns.
  4. Vēžus nomazgā un 1/4 st. vāra verdošā sālsūdenī, tad izloba ļipu un knaibļu gaļu, un čaulas izlaiž caur maltuvi, ieliek katlā, pārlej ar ūdeni, lai būtu pilnīgi šķidrumā, pieliek 100 g sviesta, uzliek vārīties.
  5. Pēc 1/2 st. nosmeļ putas, vēžu sviestu, vāra vēl 1/2 st., atkal nosmeļ putas, un beigās vēžu sviestu nokāš tīru.
  6. Buljona bļodā sakuļ olu dzeltenumu ar saldu krējumu, un tad caur sietiņu pielej klāt buljonu un visu labi sajauc.
  7. Buljonā ieliek vēžu gaļu, vistas gaļas frikadeles, vēžu klimpas.

Vēžu buljons



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Grūti

Pagatavot vienkārši Vēžu buljons pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Teļa gaļu nomazgā, sagriež dūres lieluma gabalos un uzliek vārīties ar 4 l auksta ūdens un karoti sāls.
  2. Kad putas nosmeltas, pieliek klāt nesagrieztus zaļumus un 200 g sviesta, tad 2 līdz 2,5 st. vāra buljonu uz mazas uguns.
  3. Vai vstu nomazgā, sadala gabalos un uzliek visu ar 4 l ūdens un karoti sāls vārīt, nosmeļ putas, pieliek zaļumus un 100 g sviesta un 2 st. vāra uz mazas uguns.
  4. Vēžus nomazgā un 1/4 st. vāra verdošā sālsūdenī, tad izloba ļipu un knaibļu gaļu, un čaulas izlaiž caur maltuvi, ieliek katlā, pārlej ar ūdeni, lai būtu pilnīgi šķidrumā, pieliek 100 g sviesta, uzliek vārīties.
  5. Pēc 1/2 st. nosmeļ putas, vēžu sviestu, vāra vēl 1/2 st., atkal nosmeļ putas, un beigās vēžu sviestu nokāš tīru.
  6. Buljona bļodā sakuļ olu dzeltenumu ar saldu krējumu, un tad caur sietiņu pielej klāt buljonu un visu labi sajauc.
  7. Buljonā ieliek vēžu gaļu, vistas gaļas frikadeles, vēžu klimpas.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.