Vēršgaļas buljons ar skābiem kāpostiem

Buljoni 1 Pēdējais atjauninājums: Dec 17, 2019 Izveidots: Mar 01, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Vēršgaļas buljons ar skābiem kāpostiem mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Uzliek 1 l skābu kāpostu ar 4 l auksta ūdens un 1 kg vērša gaļas, pieliek sāli, sīpolu un vāra, kamēr gaļa un kāposti mīksti.
  2. Iemaisa kādu karoti miltu 1/2 glāzē auksta ūdens un pielej kāpostiem.
  3. Viruma bļodā sakuļ divus olu dzeltenumus ar karoti skāba krējuma, un maisot uzlej virumu.

Vēršgaļas buljons ar skābiem kāpostiem



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Vēršgaļas buljons ar skābiem kāpostiem mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Uzliek 1 l skābu kāpostu ar 4 l auksta ūdens un 1 kg vērša gaļas, pieliek sāli, sīpolu un vāra, kamēr gaļa un kāposti mīksti.
  2. Iemaisa kādu karoti miltu 1/2 glāzē auksta ūdens un pielej kāpostiem.
  3. Viruma bļodā sakuļ divus olu dzeltenumus ar karoti skāba krējuma, un maisot uzlej virumu.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.