Vērša šnicele

Gaļas ēdieni 3 Pēdējais atjauninājums: Nov 12, 2019 Izveidots: Oct 07, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Vērša šnicele savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļai noņem taukus, plēves.
  2. Gaļu sagriež glītās šķēlēs, izdauza, apkaisa ar sāli, cep karstā sviestā abas puses viegli brūnas, noņem uz lēnākas uguns, lai izkarst.
  3. Nocep vēršacis, šniceli, sakārto uz garena trauka, pārlej karstu sviestu. Uz katras šniceles uzliek vienu olu šķēli, gurķu šķēlīti, līdzās kartupeļu biezeni.

Vērša šnicele



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Vērša šnicele savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļai noņem taukus, plēves.
  2. Gaļu sagriež glītās šķēlēs, izdauza, apkaisa ar sāli, cep karstā sviestā abas puses viegli brūnas, noņem uz lēnākas uguns, lai izkarst.
  3. Nocep vēršacis, šniceli, sakārto uz garena trauka, pārlej karstu sviestu. Uz katras šniceles uzliek vienu olu šķēli, gurķu šķēlīti, līdzās kartupeļu biezeni.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.