- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Pagatavot vienkārši Vērša šnicele savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gaļai noņem taukus, plēves.
- Gaļu sagriež glītās šķēlēs, izdauza, apkaisa ar sāli, cep karstā sviestā abas puses viegli brūnas, noņem uz lēnākas uguns, lai izkarst.
- Nocep vēršacis, šniceli, sakārto uz garena trauka, pārlej karstu sviestu. Uz katras šniceles uzliek vienu olu šķēli, gurķu šķēlīti, līdzās kartupeļu biezeni.
Vērša šnicele
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavot vienkārši Vērša šnicele savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gaļai noņem taukus, plēves.
- Gaļu sagriež glītās šķēlēs, izdauza, apkaisa ar sāli, cep karstā sviestā abas puses viegli brūnas, noņem uz lēnākas uguns, lai izkarst.
- Nocep vēršacis, šniceli, sakārto uz garena trauka, pārlej karstu sviestu. Uz katras šniceles uzliek vienu olu šķēli, gurķu šķēlīti, līdzās kartupeļu biezeni.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt