Vērša gaļas frikadeles

Buljoni 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 23, 2019 Izveidots: Mar 09, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo Vērša gaļas frikadeles saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Jēlu vērša gaļu un nieru taukus divreiz samaļ, klāt pieliek ūdenī atmiekšķētu baltmaizi bez garozas, skābu krējumu, olas, sāli un piparus.
  2. Samīca, izveido garenas vai apaļas frikadeles un vāra 5 min, mazsālītā ūdenī vai gaļas buljonā.

Vērša gaļas frikadeles



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo Vērša gaļas frikadeles saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Jēlu vērša gaļu un nieru taukus divreiz samaļ, klāt pieliek ūdenī atmiekšķētu baltmaizi bez garozas, skābu krējumu, olas, sāli un piparus.
  2. Samīca, izveido garenas vai apaļas frikadeles un vāra 5 min, mazsālītā ūdenī vai gaļas buljonā.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.