Vērša cepetis ar baraviku pildījumu

Gaļas ēdieni 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Apr 18, 2012
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo Vērša cepetis ar baraviku pildījumu mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļu apdauza no visām pusēm ar koka amūrīti, apkaisa ar sāli un 30 min. cep sviestā, karstā krāsnī.
  2. Sagriež pirksta biezuma šķēlēs, tā, lai šķēles apakšā vēl kopā turētos.
  3. Šķēļu starpā ieziež ar jēlu olu sajauktas, smalki sakapātas, sviestā sutinātas baravikas.
  4. Pildīta gaļas gabalu cieši sasien ar auklu.
  5. 1,5 - 2 st. cep karstā krāsni, pamazām karstu ūdeni pielejot.
  6. Mērcē iekaisa miltus, uzvāra ar skābu krējumu un izberž caur sietiņu.
  7. Galda pasniedzot, cepetim, noņem auklu, mērci pasniedz atsevišķā traukā.

Vērša cepetis ar baraviku pildījumu



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo Vērša cepetis ar baraviku pildījumu mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļu apdauza no visām pusēm ar koka amūrīti, apkaisa ar sāli un 30 min. cep sviestā, karstā krāsnī.
  2. Sagriež pirksta biezuma šķēlēs, tā, lai šķēles apakšā vēl kopā turētos.
  3. Šķēļu starpā ieziež ar jēlu olu sajauktas, smalki sakapātas, sviestā sutinātas baravikas.
  4. Pildīta gaļas gabalu cieši sasien ar auklu.
  5. 1,5 - 2 st. cep karstā krāsni, pamazām karstu ūdeni pielejot.
  6. Mērcē iekaisa miltus, uzvāra ar skābu krējumu un izberž caur sietiņu.
  7. Galda pasniedzot, cepetim, noņem auklu, mērci pasniedz atsevišķā traukā.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.