- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā pagatavot šo Vērša cepetis ar baraviku pildījumu mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gaļu apdauza no visām pusēm ar koka amūrīti, apkaisa ar sāli un 30 min. cep sviestā, karstā krāsnī.
- Sagriež pirksta biezuma šķēlēs, tā, lai šķēles apakšā vēl kopā turētos.
- Šķēļu starpā ieziež ar jēlu olu sajauktas, smalki sakapātas, sviestā sutinātas baravikas.
- Pildīta gaļas gabalu cieši sasien ar auklu.
- 1,5 - 2 st. cep karstā krāsni, pamazām karstu ūdeni pielejot.
- Mērcē iekaisa miltus, uzvāra ar skābu krējumu un izberž caur sietiņu.
- Galda pasniedzot, cepetim, noņem auklu, mērci pasniedz atsevišķā traukā.
Vērša cepetis ar baraviku pildījumu
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā pagatavot šo Vērša cepetis ar baraviku pildījumu mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gaļu apdauza no visām pusēm ar koka amūrīti, apkaisa ar sāli un 30 min. cep sviestā, karstā krāsnī.
- Sagriež pirksta biezuma šķēlēs, tā, lai šķēles apakšā vēl kopā turētos.
- Šķēļu starpā ieziež ar jēlu olu sajauktas, smalki sakapātas, sviestā sutinātas baravikas.
- Pildīta gaļas gabalu cieši sasien ar auklu.
- 1,5 - 2 st. cep karstā krāsni, pamazām karstu ūdeni pielejot.
- Mērcē iekaisa miltus, uzvāra ar skābu krējumu un izberž caur sietiņu.
- Galda pasniedzot, cepetim, noņem auklu, mērci pasniedz atsevišķā traukā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt