Vārīts zandarts

Zivju ēdieni 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 08, 2019 Izveidots: Aug 07, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Vārīts zandarts pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītu zandartu liek katlā, pārlej ūdeni, pievieno garšsaknes (pētersīļus, burkānus, sīpolus), garšvielas, sāli un vāra, līdz tas gatavs.
  2. Tad no ūdens izņem, sakārto traukā, pārliek citrona šķēlītes, pārkaisa sasmalcinātus pētersīļu zaļumus.
  3. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, sviesta un olu mērci un svaigu dārzeņu salātiem.

Vārīts zandarts



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Vārīts zandarts pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītu zandartu liek katlā, pārlej ūdeni, pievieno garšsaknes (pētersīļus, burkānus, sīpolus), garšvielas, sāli un vāra, līdz tas gatavs.
  2. Tad no ūdens izņem, sakārto traukā, pārliek citrona šķēlītes, pārkaisa sasmalcinātus pētersīļu zaļumus.
  3. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, sviesta un olu mērci un svaigu dārzeņu salātiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.