- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Vārīts zandarts pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Notīrītu zandartu liek katlā, pārlej ūdeni, pievieno garšsaknes (pētersīļus, burkānus, sīpolus), garšvielas, sāli un vāra, līdz tas gatavs.
- Tad no ūdens izņem, sakārto traukā, pārliek citrona šķēlītes, pārkaisa sasmalcinātus pētersīļu zaļumus.
- Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, sviesta un olu mērci un svaigu dārzeņu salātiem.
Vārīts zandarts
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Vārīts zandarts pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Notīrītu zandartu liek katlā, pārlej ūdeni, pievieno garšsaknes (pētersīļus, burkānus, sīpolus), garšvielas, sāli un vāra, līdz tas gatavs.
- Tad no ūdens izņem, sakārto traukā, pārliek citrona šķēlītes, pārkaisa sasmalcinātus pētersīļu zaļumus.
- Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, sviesta un olu mērci un svaigu dārzeņu salātiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt