Vārīts zandarts (vesels)

Zivju ēdieni 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 08, 2019 Izveidots: Oct 05, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: 30
  • Gatavošanas laiks: 40
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Vārīts zandarts (vesels) mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Zandartu nozvīņo, iztīra iekšas, kārtīgi izmazgā, sašņorē, piesien pie zivju sieta.
  2. Verdošam ūdenim pieliek garšvielas piparus, lauru lapu, sīpolu, sāli, ieliek zandartu, vāra ap 20 min., tad noņem uguni un 20 min. ļauj stāvēt.
  3. Karstam noņem šņori, liek uz zivju trauka, garnēt var ar zaļumiem un citronu šķēlītēm.

Vārīts zandarts (vesels)



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: 30
  • Gatavošanas laiks: 40
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Vārīts zandarts (vesels) mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Zandartu nozvīņo, iztīra iekšas, kārtīgi izmazgā, sašņorē, piesien pie zivju sieta.
  2. Verdošam ūdenim pieliek garšvielas piparus, lauru lapu, sīpolu, sāli, ieliek zandartu, vāra ap 20 min., tad noņem uguni un 20 min. ļauj stāvēt.
  3. Karstam noņem šņori, liek uz zivju trauka, garnēt var ar zaļumiem un citronu šķēlītēm.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.