Vārīts zandarts (dalīts)

Zivju ēdieni 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 08, 2019 Izveidots: Oct 05, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo Vārīts zandarts (dalīts) saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Zandartu nozvīņo, iztīra iekšas, sagriež apmēram divu pirkstu platos gabaliņos, ūdenim pieliek garšvielas, verdošā liek zandartu, vāra ap 4-5 minūtes.
  2. Izņem ar putu karoti, sakārto uz trauka, garnē ar zaļumiem, virsū liek citronu šķēlītes.

Vārīts zandarts (dalīts)



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo Vārīts zandarts (dalīts) saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Zandartu nozvīņo, iztīra iekšas, sagriež apmēram divu pirkstu platos gabaliņos, ūdenim pieliek garšvielas, verdošā liek zandartu, vāra ap 4-5 minūtes.
  2. Izņem ar putu karoti, sakārto uz trauka, garnē ar zaļumiem, virsū liek citronu šķēlītes.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.