- Porcija: 4 Cilvēki
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Vārīts zandarts 2 mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Nozvīņotu, notīrītu un ātri nomazgātu zandartu uzliek vārīties ar nolobītiem sīpoliem, sāli, pipargraudiem un tik daudz verdoša ūdens, lai zivs būtu pilnīgi apņemta, un vāra ne ilgāk par 5 min.
- Tad katlu novelk no uguns un ļauj zivij vēl 5 lidz 10 min. ievilkties, lai vidū gaļa nebūtu jēla.
- Zivi izņem no viruma, labi notecina un pasniedz galdā ar vārītiem, sausiem kartupeļiem un olu mērci.
Vārīts zandarts 2
- Porcija: 4 Cilvēki
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Vārīts zandarts 2 mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Nozvīņotu, notīrītu un ātri nomazgātu zandartu uzliek vārīties ar nolobītiem sīpoliem, sāli, pipargraudiem un tik daudz verdoša ūdens, lai zivs būtu pilnīgi apņemta, un vāra ne ilgāk par 5 min.
- Tad katlu novelk no uguns un ļauj zivij vēl 5 lidz 10 min. ievilkties, lai vidū gaļa nebūtu jēla.
- Zivi izņem no viruma, labi notecina un pasniedz galdā ar vārītiem, sausiem kartupeļiem un olu mērci.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt