Vārīts zandarts 2

Zivju ēdieni 5 Pēdējais atjauninājums: Nov 09, 2019 Izveidots: Apr 15, 2012
  • Porcija: 4 Cilvēki
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Vārīts zandarts 2 mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Nozvīņotu, notīrītu un ātri nomazgātu zandartu uzliek vārīties ar nolobītiem sīpoliem, sāli, pipargraudiem un tik daudz verdoša ūdens, lai zivs būtu pilnīgi apņemta, un vāra ne ilgāk par 5 min.
  2. Tad katlu novelk no uguns un ļauj zivij vēl 5 lidz 10 min. ievilkties, lai vidū gaļa nebūtu jēla.
  3. Zivi izņem no viruma, labi notecina un pasniedz galdā ar vārītiem, sausiem kartupeļiem un olu mērci.

Vārīts zandarts 2



  • Porcija: 4 Cilvēki
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Vārīts zandarts 2 mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Nozvīņotu, notīrītu un ātri nomazgātu zandartu uzliek vārīties ar nolobītiem sīpoliem, sāli, pipargraudiem un tik daudz verdoša ūdens, lai zivs būtu pilnīgi apņemta, un vāra ne ilgāk par 5 min.
  2. Tad katlu novelk no uguns un ļauj zivij vēl 5 lidz 10 min. ievilkties, lai vidū gaļa nebūtu jēla.
  3. Zivi izņem no viruma, labi notecina un pasniedz galdā ar vārītiem, sausiem kartupeļiem un olu mērci.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.