Vārīts lasis ar olu mērci

Zivju ēdieni 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 09, 2019 Izveidots: Oct 05, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo Vārīts lasis ar olu mērci saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Lasim iztīra iekšas, pārdala uz pusēm, sadala ar visu ādu.
  2. Uzliek uz plīts ūdeni, pieliek garšvielas, vārošā liek laša gabaliņus, vāra ap 10 min., izņem ar putu karoti, noņem ādu, sakārto uz trauka.
  3. Cieti novārītas olas sakapā, izkausē sviestu, pieliek skābu krējumu.
  4. Sakapātas olas, uzkarsē, pārlej lasim, rotā ar zaļumiem un citronu.

Vārīts lasis ar olu mērci



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo Vārīts lasis ar olu mērci saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Lasim iztīra iekšas, pārdala uz pusēm, sadala ar visu ādu.
  2. Uzliek uz plīts ūdeni, pieliek garšvielas, vārošā liek laša gabaliņus, vāra ap 10 min., izņem ar putu karoti, noņem ādu, sakārto uz trauka.
  3. Cieti novārītas olas sakapā, izkausē sviestu, pieliek skābu krējumu.
  4. Sakapātas olas, uzkarsē, pārlej lasim, rotā ar zaļumiem un citronu.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.