Šo ēdienu var pasniegt kā patstāvīgu ēdienu ar sviestu un biezpienu vai skābu krējumu. Klāt labi iederas salds piens, rūgušpiens vai kefīrs. Vārītus kartupeļus var pasniegt kā piedevu gaļas vai zivju, sēņu, olu, dārzeņu un citiem ēdieniem.
Gatavošanas padoms kā taisa Vārīti kartupeļi mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Šo ēdienu var pasniegt kā patstāvīgu ēdienu ar sviestu un biezpienu vai skābu krējumu. Klāt labi iederas salds piens, rūgušpiens vai kefīrs. Vārītus kartupeļus var pasniegt kā piedevu gaļas vai zivju, sēņu, olu, dārzeņu un citiem ēdieniem.
Gatavošanas padoms kā taisa Vārīti kartupeļi mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.