- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Šo ēdienu var pasniegt kā patstāvīgu ēdienu ar sviestu un biezpienu vai skābu krējumu. Klāt labi iederas salds piens, rūgušpiens vai kefīrs. Vārītus kartupeļus var pasniegt kā piedevu gaļas vai zivju, sēņu, olu, dārzeņu un citiem ēdieniem.
Gatavošanas padoms kā taisa Vārīti kartupeļi mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Vidēja lieluma kartupeļus nomazgā, ar kartupeļu mizojamo nazīti nomizo, nesagrieztus noskalo ūdenī.
- Liek verdošā sālsūdenī un vāra 25-30 minūtes.
- Kad kartupeļi mīksti, ūdeni nolej un kartupeļus vaļējā katlā patur uz uguns, līdz tie apžūst sausi un kļūst miltaini.
- Liek traukā un pārkaisa sasmalcinātus zaļumus.
Vārīti kartupeļi
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Šo ēdienu var pasniegt kā patstāvīgu ēdienu ar sviestu un biezpienu vai skābu krējumu. Klāt labi iederas salds piens, rūgušpiens vai kefīrs. Vārītus kartupeļus var pasniegt kā piedevu gaļas vai zivju, sēņu, olu, dārzeņu un citiem ēdieniem.
Gatavošanas padoms kā taisa Vārīti kartupeļi mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Vidēja lieluma kartupeļus nomazgā, ar kartupeļu mizojamo nazīti nomizo, nesagrieztus noskalo ūdenī.
- Liek verdošā sālsūdenī un vāra 25-30 minūtes.
- Kad kartupeļi mīksti, ūdeni nolej un kartupeļus vaļējā katlā patur uz uguns, līdz tie apžūst sausi un kļūst miltaini.
- Liek traukā un pārkaisa sasmalcinātus zaļumus.
Komentāri
Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt