- Porcija: 5 Cilvēki
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Vārīti kāposti pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Notīrītu kāpostu galviņu sagriež 6-8 daļās un mazsālītā ūdenī novāra mīkstu, apmēram 1/2 l kāpostu ūdens patur mērcei un uzvāra ar miltiem, kurus iepriekš samīca ar sviestu.
- Novārītos kāpostus ieliek dziļā bļodā un aplej ar mērci.
- Ja grib, mērcei var pielikt mazliet cukura, un kāpostus pasniedz galdā ar salda krējuma mērci, dārzeņiem vai vienkārši ar izkausētu sviestu.
Vārīti kāposti
- Porcija: 5 Cilvēki
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Vārīti kāposti pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Notīrītu kāpostu galviņu sagriež 6-8 daļās un mazsālītā ūdenī novāra mīkstu, apmēram 1/2 l kāpostu ūdens patur mērcei un uzvāra ar miltiem, kurus iepriekš samīca ar sviestu.
- Novārītos kāpostus ieliek dziļā bļodā un aplej ar mērci.
- Ja grib, mērcei var pielikt mazliet cukura, un kāpostus pasniedz galdā ar salda krējuma mērci, dārzeņiem vai vienkārši ar izkausētu sviestu.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt