Vārīti kāposti

Dārzeņu ēdieni 1 Pēdējais atjauninājums: Jan 15, 2020 Izveidots: Mar 23, 2011
  • Porcija: 5 Cilvēki
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Vārīti kāposti pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītu kāpostu galviņu sagriež 6-8 daļās un mazsālītā ūdenī novāra mīkstu, apmēram 1/2 l kāpostu ūdens patur mērcei un uzvāra ar miltiem, kurus iepriekš samīca ar sviestu.
  2. Novārītos kāpostus ieliek dziļā bļodā un aplej ar mērci.
  3. Ja grib, mērcei var pielikt mazliet cukura, un kāpostus pasniedz galdā ar salda krējuma mērci, dārzeņiem vai vienkārši ar izkausētu sviestu.

Vārīti kāposti



  • Porcija: 5 Cilvēki
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Vārīti kāposti pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītu kāpostu galviņu sagriež 6-8 daļās un mazsālītā ūdenī novāra mīkstu, apmēram 1/2 l kāpostu ūdens patur mērcei un uzvāra ar miltiem, kurus iepriekš samīca ar sviestu.
  2. Novārītos kāpostus ieliek dziļā bļodā un aplej ar mērci.
  3. Ja grib, mērcei var pielikt mazliet cukura, un kāpostus pasniedz galdā ar salda krējuma mērci, dārzeņiem vai vienkārši ar izkausētu sviestu.

Vai recepte bija noderīga ?


 (4 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.