- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Vārītas svaigas siļķes pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Svaigas, labi sagatavotas siļķes iesāla un apšpricē ar etiķi, ļaujot tām 2 st, marinēties.
- Nosausina, ieliek vāji verdošā sālsūdenī un noliek malā ievilkties.
- Tad izņem lauka un dod galdā uz karstas plātes.
- Rotā ar pētersīļiem un sagriezta citrona šķēlītēm.
- Piedevām dod verdošu sviestu.
Vārītas svaigas siļķes
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Vārītas svaigas siļķes pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Svaigas, labi sagatavotas siļķes iesāla un apšpricē ar etiķi, ļaujot tām 2 st, marinēties.
- Nosausina, ieliek vāji verdošā sālsūdenī un noliek malā ievilkties.
- Tad izņem lauka un dod galdā uz karstas plātes.
- Rotā ar pētersīļiem un sagriezta citrona šķēlītēm.
- Piedevām dod verdošu sviestu.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt