Vārītas svaigas siļķes

Zivju ēdieni 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 09, 2019 Izveidots: Apr 16, 2012
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Vārītas svaigas siļķes pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Svaigas, labi sagatavotas siļķes iesāla un apšpricē ar etiķi, ļaujot tām 2 st, marinēties.
  2. Nosausina, ieliek vāji verdošā sālsūdenī un noliek malā ievilkties.
  3. Tad izņem lauka un dod galdā uz karstas plātes.
  4. Rotā ar pētersīļiem un sagriezta citrona šķēlītēm.
  5. Piedevām dod verdošu sviestu.

Vārītas svaigas siļķes



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Vārītas svaigas siļķes pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Svaigas, labi sagatavotas siļķes iesāla un apšpricē ar etiķi, ļaujot tām 2 st, marinēties.
  2. Nosausina, ieliek vāji verdošā sālsūdenī un noliek malā ievilkties.
  3. Tad izņem lauka un dod galdā uz karstas plātes.
  4. Rotā ar pētersīļiem un sagriezta citrona šķēlītēm.
  5. Piedevām dod verdošu sviestu.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.