- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Vārītas foreles mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Foreles nozvīņo, iztīra iekšas, nomazgā, sadala, uzkaisa nedaudz sāls.
- Ūdenim pievieno garšvielas, vārošā liek zivis, vāra ap 10 minūtēm, tad atstāj ūdenī uz apmēram 1/2 stundu, lai ievelkas.
- Karstam novelk ādas. sakārto uz zivju trauka, pārlej karstu sviestu, virsu uzliek citronu šķēlītes un zaļumus.
Vārītas foreles
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Vārītas foreles mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Foreles nozvīņo, iztīra iekšas, nomazgā, sadala, uzkaisa nedaudz sāls.
- Ūdenim pievieno garšvielas, vārošā liek zivis, vāra ap 10 minūtēm, tad atstāj ūdenī uz apmēram 1/2 stundu, lai ievelkas.
- Karstam novelk ādas. sakārto uz zivju trauka, pārlej karstu sviestu, virsu uzliek citronu šķēlītes un zaļumus.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt