Vārītas foreles

Zivju ēdieni 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 08, 2019 Izveidots: Oct 05, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Vārītas foreles mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Foreles nozvīņo, iztīra iekšas, nomazgā, sadala, uzkaisa nedaudz sāls.
  2. Ūdenim pievieno garšvielas, vārošā liek zivis, vāra ap 10 minūtēm, tad atstāj ūdenī uz apmēram 1/2 stundu, lai ievelkas.
  3. Karstam novelk ādas. sakārto uz zivju trauka, pārlej karstu sviestu, virsu uzliek citronu šķēlītes un zaļumus.

Vārītas foreles



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Vārītas foreles mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Foreles nozvīņo, iztīra iekšas, nomazgā, sadala, uzkaisa nedaudz sāls.
  2. Ūdenim pievieno garšvielas, vārošā liek zivis, vāra ap 10 minūtēm, tad atstāj ūdenī uz apmēram 1/2 stundu, lai ievelkas.
  3. Karstam novelk ādas. sakārto uz zivju trauka, pārlej karstu sviestu, virsu uzliek citronu šķēlītes un zaļumus.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.