Vārīta zoss

Putnu ēdieni 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Oct 07, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Vārīta zoss saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas putnu gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Saknes notīra, sagriež glītos gabaliņos.
  2. Zosi notīra, iztīra iekšas, labi izmazgā, uzliek ar ūdeni vārīt, pieliek sāli, pētersīli.
  3. Līdz ko uzvārās nosmeļ putas, turpina vārīt kamēr gatava.

Vārīta zoss



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Vārīta zoss saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas putnu gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Saknes notīra, sagriež glītos gabaliņos.
  2. Zosi notīra, iztīra iekšas, labi izmazgā, uzliek ar ūdeni vārīt, pieliek sāli, pētersīli.
  3. Līdz ko uzvārās nosmeļ putas, turpina vārīt kamēr gatava.

Vai recepte bija noderīga ?


 (2 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.