- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Vārīta zoss saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas putnu gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Saknes notīra, sagriež glītos gabaliņos.
- Zosi notīra, iztīra iekšas, labi izmazgā, uzliek ar ūdeni vārīt, pieliek sāli, pētersīli.
- Līdz ko uzvārās nosmeļ putas, turpina vārīt kamēr gatava.
Vārīta zoss
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Vārīta zoss saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas putnu gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Saknes notīra, sagriež glītos gabaliņos.
- Zosi notīra, iztīra iekšas, labi izmazgā, uzliek ar ūdeni vārīt, pieliek sāli, pētersīli.
- Līdz ko uzvārās nosmeļ putas, turpina vārīt kamēr gatava.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt