- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Vārīta vērša gaļa pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gaļu uzliek ar aukstu ūdeni vārīt, vārošam nosmeļ putas, pieliek garšvielas, vāra mīkstu.
- Sviestu izkausē, pieber miltus, pielej buljonu, uzvāra, pieliek sarīvētus mārrutkus, sinepes, skābu krējumu.
- Gaļu sagriež glītās šķēlēs, sakārto uz trauka, pārlej nedaudz mērces.
- Pasniedz ar kartupeļiem.
Vārīta vērša gaļa
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Vārīta vērša gaļa pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gaļu uzliek ar aukstu ūdeni vārīt, vārošam nosmeļ putas, pieliek garšvielas, vāra mīkstu.
- Sviestu izkausē, pieber miltus, pielej buljonu, uzvāra, pieliek sarīvētus mārrutkus, sinepes, skābu krējumu.
- Gaļu sagriež glītās šķēlēs, sakārto uz trauka, pārlej nedaudz mērces.
- Pasniedz ar kartupeļiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt