Vārīta vērša gaļa

Gaļas ēdieni 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Oct 07, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Vārīta vērša gaļa pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļu uzliek ar aukstu ūdeni vārīt, vārošam nosmeļ putas, pieliek garšvielas, vāra mīkstu.
  2. Sviestu izkausē, pieber miltus, pielej buljonu, uzvāra, pieliek sarīvētus mārrutkus, sinepes, skābu krējumu.
  3. Gaļu sagriež glītās šķēlēs, sakārto uz trauka, pārlej nedaudz mērces.
  4. Pasniedz ar kartupeļiem.

Vārīta vērša gaļa



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Vārīta vērša gaļa pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļu uzliek ar aukstu ūdeni vārīt, vārošam nosmeļ putas, pieliek garšvielas, vāra mīkstu.
  2. Sviestu izkausē, pieber miltus, pielej buljonu, uzvāra, pieliek sarīvētus mārrutkus, sinepes, skābu krējumu.
  3. Gaļu sagriež glītās šķēlēs, sakārto uz trauka, pārlej nedaudz mērces.
  4. Pasniedz ar kartupeļiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.